Artiklen er skrevet af Lokalavisen Fredericia 7. September 2016 07:00

Pop-Pilot er en musiklejr for piger i alderen 13-16 år, hvor deltagerne samles udvalgte steder i Danmark i skolernes efterårsferie. Projektet er sat i verden for at stimulere og vække de deltagende pigers interesse for musikkens mange muligheder, hvad enten det er som udøvende musikere, sangskrivere, bookere, managers eller formidlere. Kvindelige musikere, der selv er en del af den etablerede musikbranche, er tilknyttet som instruktører, der inspirerer og engagerer deltagerne i ugens løb. Derudover er et hold af “storsøstre” til stede hele ugen for at sørge for at alting klapper, assistere instruktørerne samt hygge med pigerne.

Læs resten af artiklen her: http://www.lokalavisen.dk/pop-piloter-paa-toese-musiklejr-/20160917/artikler/709209811