Artiklen er skrevet af Erik Madsen for Fredericia Dagblad – 8 september 2016 – 20:15

Musik for de 13-16 årige

De unge pop-piloter i 13-16 års alderen mødes i Ungdommens Hus i Fredericia, der er et af i alt tre steder herhjemme, som danner ramme om en musiklejr i skolernes efterårsferie.

– Jeg ville gerne selv have haft sådan en mulighed for at skrive sange og forstå følelser. Pop-Pilot er en god mulighed for at lære sig selv bedre at kende og lære hvad man føler, siger Katinka Bjerregaard forud for sin besøg i Fredericia. Sidste sommer vandt hun sammen med sit band DR’s KarriereKanonen. Sejren medførte en masse koncerter efterfulgt af bandets anden ep-udgivelse i maj i år, fulgt op af en forårsturné og så optræden ved blandt andet Kronprinsparrets Priser i 2015 samt P6 Beat Rocker.

Læs resten af artiklen her: https://frdb.dk/fredericia/Dansk-popstjerne-skal-hjaelpe-unge-pop-piloter/artikel/96985