Klik på billedet – og gå om bord i magasinet.

Siden 2010 har ROSA i samarbejde med det spanske kulturmagasin og eventarrangørerne Zona de Obras præsenteret nordisk musik i Spanien i forbindelse med festivalen med fokus på nordisk kultur bredt set, kaldet Días Nórdicos, som over to måneder hvert efterår har præsenteret nordisk kultur bredt for et nysgerrigt publikum og interesseret presse.

Fra 2014 har festivalen også haft en latinamerikansk del, og tilskuer- og medieinteressen er fulgt med og fortæller sit tydelige sprog:
Nordisk kultur, politik, samfundsopbygning, demokratiopfattelse, ligestilling – den nordiske samfundsmodel fænger. Fortællingen om Norden inspirerer, vækker respekt og nysgerrighed.

Innovationsnetværket BrandBase har gennem de seneste to år arbejdet på at styrke initiativet i samarbejde med ROSA og Días Nórdicos med en målsætning om at videreudvikle projektet med forskningsbaseret viden og innovative ideer omkring kulturel branding. Kulturel branding indebærer at tænke og praktisere projektet som en kulturel udveksling og formidling, der giver mulighed for at arbejde bredt og åbent med at skabe et kulturelt mødested.

Samarbejdet handler således både om at lære om branding og markedsskabelse i det kulturelle felt, og om i praksis at udvikle alternative tilgange til de nye markeder.

Nærværende 40 siders e-magasin produceret af BrandBase i samarbejde med ROSA ser nærmere på Días Nórdicos-projekterne i 2015 i Spanien og Latinamerika – og på historik, grundlag, udviklingspotentialer etc. Du kan læse og bladre rundt i magasinet her.