Den elektroniske festival, som har huseret i København siden 2007, indgik i deres 10. leveår en ny rammeaftale, mellem Strøm (foreningen bag festivalen), Københavns Kommune, Frederiksberg Kommune og Statens Kunstfond, for Strøms udvikling frem mod 2020.

For Strøm Festival har det betydet, at man har skåret ned på antallet af dage festivalen forløber fra 8 til 4 dage. Derimod vil Strøm flytte aktiviteter ud af hovedstaden og afholde events i hele landet. Disse aktiviteter vil være fordelt over hele året, så vi får i virkeligheden meget mere elektronisk musik i hele Danmark, omend selve festivalen er blevet lidt kortere. Det gør Strøm for at sprede kendskabet og fokusset på formidlingen af elektronisk musik i resten af landet.

Årets festival i hovedstaden løber af stablen fra 2. – 5. august, og hele programmet vil blive offentliggjort løbende frem mod festivalen. En del af det er dog allerede blevet offentliggjort og indeholder bl.a. det meget populære rulledisko-event i Kødbyen, en koncert med Kenton Slash Demon, og konceptet Strøm Rave 1-3, som vil samle forskellige progressive aktøre fra klubscenen, der vil skabe forskellige afarter af kluboplevelsen.

Det offentliggjorte program ser indtil videre således ud:

Onsdag d. 2. august // Wednesday 2nd of August
Strøm 2017: Rulledisko
Strøm 2017: Gigi Masin + TBA

Torsdag d. 3. august // Thursday 3nd of August
Strøm Rave 1/3: Riotville Records

Fredag d. 4. august // Friday 4nd of August
Strøm 2017: Kenton Slash Demon (live) VS Lenschow & Pihlmann
Strøm Rave 2/3: Footwork

Lørdag d. 5. august // Saturday 5nd of August
Strøm Rave 3/3: Fast Forward Productions