Eivør (FO), Rasmus Lyberth (GL), Helgi Jonsson (IS) går på scenen med Steffen Brandt.

Udenfor Sæsonen, som finder sted på Bornholm, er klar med artisterne til dette års arrangementer.

Koncertrækken, som løber af stablen i september i forbindelse med den Bornholms Kulturuge, afholder fire arrangementer på forskellige lokationer på solskinsøen.

Dette års udgave har valgt at have et særligt fokus på nordiske artister, og man finder derfor musikere fra både Danmark, Island, Færøerne og Grønland på programmet. Udenfor Sæsonen bliver arrangeret af ROSA og Steffen Brandt, der er kunstnerisk leder. Ud over TV-2 frontmanden er Eivør (FO), Helgi Jonsson (IS) og Rasmus Lyberth (GL) til det “musikalske fredsmøde”, som Brandt kalder det: “Sangen bygger bro over til tider oprørte vande – for måske at tage de første skridt mod et fremtidigt ligeværdigt samarbejde, et åbent rum, en fælles klangbund”.

Brandt har i mange år været involveret i det bornholmske kulturliv som medlem af bestyrelsen for den Bornholms Kulturuge. Om det nordiske fokus på årets udgave udtaler han: “Den nordiske tone, historien og fællesskabet er måske ikke det der ligger først for i disse globaliseringstider, Men der er en nordatlantisk akse med et kulturelt slægtskab, som tåler dagens lys,  ja mere end det måske endda kan bidrage til at afklare vores egen identitet og ståsted. Et godt udgangspunkt for en dialog med det nye og det fremmede”.

De fire musikere  bliver akkompagneret af, Gustaf Ljunggren, Christoffer Møller, Jeppe Gram og Jeppe Skovbakke.

Koncertrækken finder sted her:

21. september – Scala, Gudhjem.
22. september – Campus Bornholm, Rønne.
22. september – Kyllingemoderen, Aakirkeby.
23. september – Musikhuzet, Rønne.

Læs mere på Bornholms Kulturuges hjemmeside lige her: