10 lørdage, der trods ”den danske sommer” har været eftertragtet af publikummet som lørdag på lørdag nysgerrigt har fyldt Den Spanske Trappe, og dermed er blevet præsenteret for et stærkt og varieret udsnit af nyere dansk musik.

ROSAs leder Gunnar Madsen udtaler: – Efter 10 velbesøgte lørdage henover sommeren med nyere danske kunstnere takker vi af for i år fra SPOT scenen i åen ved Immervad, overfor Magasin. På trods af en lidt vejrmæssigt uregerlig sommer har vi glædet os over et interesseret og engageret publikum, der har nydt nye og ukendte toner på et professionelt niveau, siger Gunnar Madsen og fortsætter:

– Det er dejligt, at vi kan bidrage til, at Aarhus centrum kan tilbyde borgere og gæster et musikalsk åndehul hele sommeren. Så en stor tak til Unibrew, Magasin, Aarhus Kommune og Kulturbyen, Aarhus 2017 for at være med til at skabe rammen, tak til SPOT Royal-crewet for deres arbejde sommeren igennem – og held og lykke til Festugen, der med Understrøm vil fylde scenen den kommende tid, siger Gunnar Madsen.

SPOTs koncerter ved åen genopstår i sommeren 2018 – vi vender tilbage med nyt så snart indholdet er på plads.

Vi præsenterede i 2017 følgende koncerter:

27. maj
Soleima og Soon

3. juni
Peppermint B og The Vice

17. juni (i samarbejde med Aarhus Volume)
Bogfinkevej og Monti

24. juni
The Attic Sleepers og Martin Baltser

1. juli
Kajsa Vala og Gurli Octavia

8. juli
Wangel og Alexander Oscar

29. juli – præsenteret i samarbejde med Headquarters
HQ Club afternoon, Headquarters resident DJ’s.

5. august
Rasmus Matthiesen og R.Noor.

12. august
Kentaur og Nicklas Sahl

19. august
Tårn og Sundays

Foto: Josephine Lawell