Tunnelvision henter deres inspiration fra deres nordiske omgivelser. De skaber skandinavisk R’n’B blandet med soul og jazz. Den stærke og unikke kvindelige vokal smelter sammen med en distinkt elektronisk produktion. Duoens sange har et personligt afsæt, og de er ikke blege for at inddrage de mørkere aspekter af livet.

Asger Kjær Kristensen og Amalie Dallerup har komponeret sange i 2 år, og har live et band bestående af en trommeslager Alexander Hulshoff, trompetist Dan Hejslet og guitarist Benjamin Lynnerup.

Tunnelvision har blandt andet vundet Band Battle 2016, MUK 2016 og givet koncert på Smukfest 2016 samt andre festivaler rundt i landet. Derudover har bandet været på turné som opvarmning for Turboweekend. Tunnelvision har store ambitioner med projektet og forventer en kommende EP meget snart.

Musikken er inspireret af sene nattetimer, lange snakke omkring svigt, håb og manglende tillid til mennesker, hvilket er med til at gøre den poppede lyd melankolsk og fængende.

”Allerede da den kvindelige forsanger træder ind på scenen, stjæler hun hele rummet. Med både en særdeles stærk presence og vokal sætter bandet barren til højeste niveau. Det var nok godt, de skulle runde aftenen af (…) Dem forventer jeg at se og høre meget mere til.”
– Gaffa

”Vi er i den elektroniske verden, og der er tjek på teknikken og klanguniverset. Hertil en sangerinde der med hendes stemme spænder helt utroligt vidt på alle parametre. De kan, hvis de vil, komme rigtigt langt, og mig bekendt har Smukfest opdaget det samme. I hvert fald skal Tunnelvision også optræde på sommerens Smukfest,”
– Musikeren

E-Tur tourplan:
Tirsdag den 09/01/2018 Fjordvang Efterskole
Mandag den 15/01/2018 Brøruphus Efterskole
Tirsdag den 16/01/2018 Galtrup Musik- og Idrætsefterskole
Onsdag den 17/01/2018 Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole
Torsdag den 18/01/2018 Østhimmerlands Ungdomsskole
Mandag den 22/01/2018 Vrigsted Efterskole
Tirsdag den 23/01/2018 Eriksminde Efterskole
Onsdag den 24/01/2018 Ungdomscenter Knudmosen – STU i Herning KL.12.00
Onsdag den 24/01/2018 Bgi-Akademiet kl.19.45
Torsdag den 25/01/2018 Risskov Efterskole