Pop-duoen glæder sig til E-Tur’en og til at inddrage eleverne i hvordan numrene skal spilles.

Af Louise Rasmussen

Den anmelderroste danske popduo Moses: “Andreas” består af sangskriver og vokalist Andreas Odbjerg og lyddesigner og producer Moses Fiellau fra Odense.

Moses: ”Andreas” har tidligere udgivet to ep’er Tryghed er støj (2015) og Bærer vi hinanden (2016). Derudover udgav de i sommer deres seneste single ”Gazeller” som blev et vaskeægte sommerhit. Duoen har samarbejdet med bl.a. Xander, Shaka Loveless og Jooks.

Andreas Odbjerg er uddannet sangskriver fra rytmekonservatoriet i København, og Moses Fiellau er uddannet lydtekniker fra Sonic College i Haderslev. Sammen skaber de fængende og intens pop med jordnære tekster om bl.a. kærlighed og venskaber. De har begge hørt gode ting om E-Tur, og glæder sig derfor til at stå på scenen foran en masse glade efterskoleelever.

– Vi har tænkt os at spille både akustisk og elektronisk på E-turen. Vi vil også rigtig gerne inddrage eleverne, så de fx er med til at bestemme hvilken version af en sang de har lyst til at høre, fortæller producer Moses Fiellau.

– Vores guitarist Daniel Scheffmann fra bandet TÅRN kan desværre ikke komme med på turen, så vi har allieret os med en anden rigtig dygtig guitarist der hedder Nichlas Kure, så det bliver også rigtig fedt at have ham med.

En fælles passion for musikken
Duoen deler en fælles passion for musikken, og har skrevet og produceret sammen i projektet Moses: “Andreas” i godt og vel 5 år. Det er tydeligt at høre på producer Moses Fiellau at bandet glæder sig til E-Tur og til at møde eleverne der hvor de er.

– Vi glæder os helt vildt til E-Turen, både til at møde eleverne, men også til at se hvordan de tager imod musikken. Det bliver så fedt – og så får vi jo også lige set en del af Jylland samtidig.

Moses: “Andreas” er det fjerde band i rækken på dette års E-Tur, og efter lidt forberedelser i øvelokalet er bandet klar til at turnere rundt på i alt 9 forskellige efterskoler på Fyn og i Jylland.

Moses: “Andreas” gæster:
7. november: Femmøller Efterskole
8. november: Rudehøj Efterskole
9. november: Efterskolen ved Nyborg
14. november: Galtrup Musik- og Idrætsefterskole
15. november: Ladelund Efterskole
20. november: Skanderup Efterskole
21. november: Svendborg Medie- og Sportsefterskole
22. november: Himmerlands Ungdomsskole
23. november: Husby Efterskole