Det bliver en tæt-på-oplevelse, når danske Troels Gustavsen, bedre kendt som NOAH, i samarbejde med DFDS Seaways og ROSA på fredag byder indenfor til årets sidste RockCruise på København-Oslo-overfarten.

Tekst: Mikkel Wenzel Andreasen

Når den rutinerede danske musiker NOAH går ombord på DFDS-færgen Crown Seaways på fredag, så bliver det med et hitspækket repertoire i baghånden, som blandt andet indeholder ”Alt er forbi”, ”Over byen”, og ”Det’ okay”.

Albummet ”1988”, som også er sangerens fuldlængde solo-debut, modtog i starten af året guld for mere end 10.000 solgte eksemplarer og var albummet, der blandt andet indeholdt nummeret ”Kære mor”: Et personligt nummer, der handler om tabet af faren i en ung alder og om livet med moderen. Et nummer der havde ulmet under overfladen i årevis, men først rigtig fandt sin form under TV2-programmet ”Toppen af Poppen” med støtte fra rutinerede kræfter som Peter A. G. Nielsen.

Kommer helt tæt på
NOAH er fast leverandør af dansksproget pop fra allerøverste hylde, og de ærlige tekster løftes af sangerens helt  specielle klang, der gør at man aldrig i tvivl, om man hører en NOAH-sang.

Han er kendt for numre, som tager udgangspunkt i personlige oplevelser, der rør ved lytterne, og det bliver ekstra stærkt, når koncerten afvikles i den intime stemning, som klubben på Crown Seaways udgør.

For selv med op til 1790 passagerer på skibets gæsteliste, så er der kun 250 billetter til NOAHs koncert, hvor forreste som bagerste række vil føle, at de er helt tæt på NOAH.

Man kan få billetter via DFDS’ hjemmeside, her.