I forbindelse med Danish Music Awards Blues 2018 uddeles der i år nyindstiftet pris. Årets Hoochie Coochie Man eller Woman. Prisen gives til en person, der i det forgange år har gjort noget særligt for bluesmusikken i Danmark. En person uden hvis indsats blues- og rootsmusikken i Danmark ville have været en eller flere oplevelser fattigere.

Prisen overrækkes på Turbinen i Randers 15. august 2018, hvor også Årets Bluesudgivelse og Årets Blues Live Pris skal uddelses ved et koncertarrangement under ledelse af kapelmester Gustaf Ljunggren, der aftenen igennem vil spille koncert med bl.a Uffe Steen, Svante Sjöblom og aftenens to øvrige prismodtagere

Alle kan indstille en person, en musikforening, et tv-program, en dj eller noget helt femte til Hoochie Coochie Prisen 2018.

Send en mail med motivering til ltj@jazzdanmark.dk senest 13. juli 2018.