ROSA og DFDS gør klar til at søsætte en ny sæson med RockCruise, og programmet i år byder på en blanding af rutinerede kræfter kombineret med nye stjerneskud.

Det er et musikprogram, der spænder vidt: fra blød garage-pop over Americana og dansk veteran-poprock til rå vokalføring. Alt sammen opført i natklubben ”Heaven 11” – med en tilskuerkapacitet på 300. Det er netop intimiteten og eksklusiviteten, der er i højsædet på et rockcruise – tætte, nære oplevelser helt tæt på musikerne. Det vil publikum også komme til at føle til efteråret, når Jacob Dinesen (udsolgt), Love Shop og Soleima entrer Oslo-båden.

Årets program:

14.09 Jacob Dinesen (København-Oslo)

28.09 Love Shop (København-Oslo)

09.11 Soleima (København-Oslo)

ROSA og DFDS har en lang samarbejdshistorie omkring RockCruise, som har eksisteret siden 2006. Se den lange række af præsenterede kunstnere her