Idag – mandag d. 24. september – påbegynder Roxy Jules sin efterskole-turné på Nørbæk Efterskole. Roxy Jules (Julie Runa) er er med på ROSA’s E-Tur fra 24. september til 11. oktober, hvor hun skal give koncert på i alt otte efterskoler.

Hendes musikalske univers er præget af kontraster: det følsomme og det voldsomme, det støjrockede, det elektroniske og det sælsomme. Hun har fra en ung alder været inspireret af navne som Sonic Youth, My Bloody Valentine og PJ Harvey. Når Roxy Jules spiller live er det sammen med musiker, komponist og producer Valentin Kruse. Kruse har desuden bidraget til skabelsen af Roxy Jules’ aktuelle album, der har titlen ROXY JULES IV, og udkommer d. 5. oktober.

 

Roxy Jules giver i forbindelse med E-Tur koncert på følgende efterskoler:

24. september – Nørbæk Efterskole
25. september – Efterskolen Smededal
26. september – Vrigsted Efterskole
27. september – Efterskolen for Scenekunst, Malling
01. oktober – Klejtrup Musikefterskole
02. oktober – Galtrup Musik- og Idrætsefterskole
03. oktober – Østhimmerlands Ungdomsskole
11. oktober – Billeshave efterskole