Mambe & Danochilango har været på E-Tur – den oplevelse vil de sent glemme 

– Det har været helt fantastisk. De unge har været SÅ glade for vores musik, og selv om vi synger på spansk, har de taget så godt mod vores musik – ja, de har danset alle steder, siger Claudia Rodriguez Ahlfors her oven på Mambe & Danochilangos E-tur.

Ottende og sidste stop på turneen var Østhimmerlands Ungdomsskole, og med samme resultat som alle de andre steder. Dans. Og stor medleven. Ud over selve koncerterne har Claudia og hendes makker Fernando Mora også fortalt om musikken til eleverne, som også har været nysgerrige og har spurgt ind til gruppens forskelige instrumenter: – Hvad er det? Må jeg prøve at spille på det?, griner Claudia over forløbet.

– Det har været spændende for os at spille for så mange unge, og man bliver bare så bekræftet i sin musik, når man mærker deres reaktion. Vi gjorde meget ud af at fortælle, at vores musik er for alle – og det tog de virkelig til dig. De var utroligt åbne. Det vil vi tage med os – og jo, vi vil meget gerne spille for et ungt publikum igen en anden gang, fortæller hun.

Samtidig kunne duo’en også bruge koncerterne som opvarmning til det job gruppen havde sidste weekend ved Europas største vinterfestival, Eurosonic i hollandske Groningen. Endnu et plus for gruppen, som pt. er ved at færdiggøre deres debut-album, og som derudover også har aftaler om koncerter i Italien. Og senere på året Mexico, Fernandos hjemland.

ROSAs E-Tur starter en ny sæson efter sommerferien.

Claudia foran et totalt medlevende publikum på Østhimmerlands Ungdomsskole.