Vi er nu på den anden side af dette års Pop-Pilot – en vellykket efterårsferie i musikkens tegn for i alt 45 seje piger, 12 instruktører og 6 storesøstre. Se eller gense øjeblikke fra de tre lejre i Thisted, Fredericia og på Amager herunder. Og se/hør/læs også hvad pressen skrev.

Foruden ROSAs egne historier (som du kan læse her) er der også mulighed for at få indblik i Pop-Pilot gennem den fine presseomtale i blandt andet P1 Morgen, TVSyd og Kulturmonitor.

Pop-Pilot har også sine egne sociale medier fyldt med gode tilbageblik, som du kan følge med på: Facebook og Instagram.

Fotos af Martin Athur Andersen, Anne Sofie Noes, Sebastian Christensen, Line Rothmann og Michala Christensen.

– – –

Pop-Pilot arrangeres med støtte fra: Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik, DMF, DPA, KODA og DAF – og i samarbejde med Ungdommens Hus i Fredericia, Kulturrummet i Thisted, Spillestedet Thy, RUSK, Børnekulturhus Amager og Amager Kulturpunkt.