ROSAs nye bestyrelse: Bagest fra venstre: Marianne Van Toornburg, Anja Følleslev, Marie Højlund og Carsten Ortmann.
Forrest: Mikael Højris, Nanna Kalinka Bjerke og Lars Sloth.
– –
ROSA – Dansk Rock Samråd har valgt ny formand for bestyrelsen på sit konstituerende møde 10. januar 2020: Nanna Kalinka Bjerke afløser Claus Visbye i formandsstolen, mens Marie Højlund fortsætter som næstformand.

 

Nanna Kalinka Bjerke udtaler:

”De fleste af os har musikken som en vigtig ledsager til små og store oplevelser i vores liv uden at tænke nærmere over det. Men den er der for os, når vi er forelskede, når vi er kede af det, skal danse eller feste. Et stærkt dansk musikliv på alle niveauer lige fra den første sang i børnehaven, musikundervisningen for børn, fritidsmusikere, levebrødsmusikere og til dem, der lever rigtig godt af det, er en samlet fødekæde. Den fødekæde kan ikke bare tages for givet, men skal have plads og opmærksomhed som en del af vores fælles identitet.

Uden en stærk dansk rock- og popscene bliver vi en kulturel fattiggård, og blandt andet derfor er jeg fan af det arbejde ROSA har skabt gennem støtte til dansk rock og pop de sidste 40 år. Så det er et cool sted, jeg er blevet formand”.

ROSAs bestyrelse består herefter af:

Kommunikationsrådgiver og forfatter: Nanna Kalinka Bjerke (Formand)
Docent, komponist og musiker: Marie Højlund (Næstformand)
Konsulent: Mikael Højris
Studenterhusleder og musiker: Anja Følleslev
Musiker og komponist: Marianne van Toornburg
Spillestedsleder: Lars Sloth
DR-tilrettelægger og -vært: Carsten Ortmann

Se præsentation af bestyrelsen her: