Tirsdag drager en af Danmarks største hitmagere gennem de sidste to årtier, Rasmus Seebach på RockCruise – med bagagen fyldt med hits – og en dedikeret fanskare følger med, for alle billetter til intim-koncerten er revet væk.

Sangeren, sangskriveren og produceren Rasmus Seebach er en af Danmarks absolut største kunstnere, og har med sine fire studiealbums opnået større succes end de fleste andre på den danske musikscene. Siden 2009 har Rasmus vundet et utal af priser, men vigtigst af alt, har han med sine dansksprogede popsange, vundet en plads i hjertet hos utrolig mange mennesker.

På scenen er Rasmus Seebach dag kendt for at gøre sig ekstremt umage for at give publikum den ultimative koncertoplevelse – hver gang. Og denne gang bliver uden tvivl også speciel, når den udsolgte intim-koncert lader publikum komme helt tæt på. Uanset vejret tegner det til bølgegang på denne aften.

RockCruise er et samarbejde mellem DFDS Seaways og ROSA, som blev startet i 2006, og som gennem årenene har præsenteret en lang række danske or norske kunstnere. Læs mere og se alle hidtidige medvirkende her.