På grund af Covid-19 og nedlukningen af Danmark – inklusive normal koncertvirksomhed – gives der nu dispensation for kravet om entré i Den Nationale Transportstøtteordning. Dispensationen gælder for koncerter spillet i både april og maj måned.

Med andre ord er det nu muligt at søge om transportstøtte til koncerter, hvor der ikke er blevet taget entré – eksempelvis streamede online-koncerter. Men der skal dog stadig være offentlig adgang til koncerten – enten ved at man har haft mulighed for at købe sig adgang, eller hvis koncerten er gratis og ikke afgrænset på anden måde.

Det er JazzDanmark, der administrerer Den Nationale Transportstøtteordning på vegne af Snyk, Tempi, ROSA og Jazzdanmark selv.

Du kan læse meget mere om ordningen her.

Og du kan få yderligere info og ansøge direkte her.