I dag kom den store afsløring: Årets musikcamp for piger kommer til at foregå i Ungdommens Hus i Fredericia! Alle musikglade piger og unge kvinder i alderen 14-19 år kan blive en del af Pop-Pilot 2020. Der er begrænsede pladser, så husk at tilmelde dig hurtigst muligt.

Traditionen tro afvikles Pop-Pilots musiklejr i efterårsferien (10.-16. august), som bliver en uge fuld af fællesskab, hygge og masser af musik. Som deltager på musikcampen lærer man om forskellige instrumenter, sang, sangskrivning og at performe på en scene.

For at blive en del af Pop-Pilot skal du hverken kunne spille musik eller læse noder – du skal bare have lyst til at være med og lære! Man inddeles i bands, og du får lov til at vise alle de seje ting, du har lært, til lejrens afslutningskoncert.

En række dygtige instruktører varetager undervisningen og workshops, hvor kreativiteten får frit spil. På Facebook og Instagram offentliggører vi løbende, hvem der kommer til at instruere og inspirere Pop-Piloterne. Tilmeld dig til årets lejr her.

Pop-Pilot arrangeres og afvikles af ROSA i samarbejde med KODA, Dansk Artist Forbund og Ungdommens Hus Fredericia