12. – 15. august inviterer Strøm igen til elektronisk festival. 2020-udgaven afvikles som en hybrid mellem en fysisk og digital festival! 

Det lyder helt rart, ikk’? Nu skal vi sgu til festival. Det er ikke mange af den slags oplevelser, som vi har fået i 2020 i det ellers så festival-gale land. I stedet må vi sande, at Covid-19 har vendt op og ned på det meste, og den globale sundhedskrise er sådan set stadig i gang med at sætte sit ualmindeligt store aftryk hos os alle sammen.

For den elektroniske musiks sprudlende scene havde det ret hurtigt den betydning, at musikere mistede både deres levebrød og platform fra den ene dag til den anden. Og det er faktisk i sundhedskrisen og dennes betydning for den elektroniske musik, at Strøm Festival tager sit afsæt, dog med en pragmatisk og konstruktiv kasket. For én ting er, hvordan sundhedskrisen har påvirket os, en anden ting er, hvordan vi sammen bevæger os fremad? 

På festivalen, der afvikles fra den 12. til den 15. august – både fysisk og digitalt – vil man blandt andet kunne opleve højaktuelle, audiovisuelle værker i den historiske Dagmar Biograf, masterclass-videoer og talks med ELOQ og Lille Høg, corona-sikre dansefester i Hurtigbusser med de vildeste DJ’s og en unik koncert med en hemmelig dansk stjerne i Cisternerne under Frederiksberg.

Se hele det store og spændende program og find det fulde line-up HER.
– –

ROSAs og SPOTs leder Gunnar Madsen er formand for Strøms bestyrelse.