Det aalborgensiske stjerneskud Ginne Marker (t.v. på foto), der deltager som solist i den 19. udgave af ‘Udenfor sæsonen’, er netop hjemvendt fra Carl Prisen med to priser i bagagen. Til prisuddelingen, der afholdes (og uddeles) af Musikforlæggerne, blev Marker udråbt som både ‘Årets talent’ og ‘Årets komponist – jazz’ for hendes debutalbum, “For Seasons To Come”, der blev udgivet i november 2019. Vi ønsker Ginne stort tillykke med de velfortjente priser og ser frem til nogle magiske, musikalske aftener på Bornholm. 

‘Udenfor sæsonen’ afvikles under Bornholms Kulturuge. Udover Ginne Marker er Steffen Brandt (kurator) også flankeret af legendariske Dario Campeotto. Til at lede publikum og solister trygt igennem aftenen præsenterer ‘Udenfor Sæsonen’ med stolthed både en rytmisk og en klassisk kvartet. De to kvartetter vil udover at akkompagnere og fortolke solisternes sange også byde ind med til lejligheden skrevne arrangementer, som tager udgangspunkt i impressionismen i fransk klassisk musik tegnet af blandt andre Ravel.

Koncerterne
Koncerterne er eksklusivt sat sammen til dette års kulturuge og kan kun opleves i forbindelse med den.

Torsdag 17. september – Campus Bornholm kl. 20.00
Fredag 18. september – Campus Bornholm (lukket arr.) – formiddag
Fredag 18. september – Kyllingemoderen, Aakirkeby kl. 20.00
Lørdag 19. september – Muzikhuset, Rønne kl. 20.00