Tekst: Gunnar Madsen
Foto: Michael Callesen

Den 19. udgave af koncertrækken “Udenfor Sæsonen” er vel overstået. Trods indskrænkede arbejds- og publikumsforhold lykkedes det fuldt ud, at skabe 4 harmoniske koncertoplevelser, der emmede af musikalsk nysgerrighed og velspillethed.

Med Steffen Brandt, Ginne Marker og Dario Campeotto som frontfigurer leverede. Udenfor Sæsonen-orkestret en helstøbt indsats, der kom rundt i alle musikkens genrer og udtryk – fra klassisk impressionisme til Jimi Hendrix, fra dansktoppens øverste hylde, over ny dansk sangskrivning til slidstærke tekster og melodier fra Steffen Brandts kæmpe bagkatalog.

Gustaf Ljunggren, Christoffer Møller, Cæcilie Balling, Josefine Weber, Jeppe Gram, Josefine Opsahl, Jeppe Skovbakke, Josefine Weber og Mika Persdottor spredte et varmt, broget og levende musikalsk tæppe ud for fødderne af et medlevende bornholmsk publikum.

Vigtigheden af, at vi råder over kunstnere, der kan, tør og vil sætte deres musikalitet og evner i spil – og på spil, bliver lysende klar, når man oplever det i praksis.

En unik musikoplevelse er forbi. Der er alt for længe til næste år!