Pop-Pilot campen skulle have fundet sted 10.-16. oktober 2020 i Ungdommens Hus i Fredericia. I de seneste måneder var myndighedernes restriktioner, om bl.a. hygiejne og afstand, tænkt med i planlægningen af lejren. Fredag d. 2. oktober meddelte Fredericia Kommunes COVID-19-taskforce, at Pop-Pilot 2020 ikke måtte gennemføres. De berørte deltagere og instruktører er underrettede.

Fra ROSA/Pop-Pilots side er vi utrolig ærgerlige over ikke at kunne tilbyde årets lejr. Vi ser fremad  og glæder os til at skulle arrangere musikcampen for piger i 2021.

Et nyligt søsat projekt er Pop-Pilot Music Talks, som er talks målrettet efterskoler og uddannelsesinstitutioner. Kirstine Stubbe Teglbjærg, Marie Hageltorn Christiansen, Sara Mouritzen og Emilie Espichicoque deler ud af deres erfaringer som (kvindelige) musikere. De fortæller om nedture og succesoplevelser i musikkarrieren, og hvordan man som ung kan overkomme mere, end man tror.