DMA Blues beder musikfans komme med navneforslag til ny pris –  og stiller billetter på højkant til årets prisfest. Samtidig udvides arrangørkredsen.

Forberedelserne til årets DMA Blues er i fuld gang, og i år indfører vi en helt ny pris og ekstra DMA Blues-statuette, hvor målet er at hylde det nye talent/navn, som måske nok har blå aner, men som også peger i nye og andre musikalske retninger.

I forvejen deler DMA Blues priser ud til “Årets Danske Bluesudgivelse”,  “Blues Liveprisen” og  “Hoochie Coochie Man/Woman”-prisen til en ildsjæl inden for genren.

Med den nye pris er ambitionen at rette antennerne mod blå nybrud inden for musikkens verden: “Prisen gives til et nyt navn/ubeskrevet blad, der i det forgangne år i særlig grad har gjort sig bemærket, enten med et nyt og anderledes take på en blå musikalsk feeling eller som besidder et særligt talent, musikalitet og forståelse for bluesmusikken og dens beslægtede genrer.”

Men hvad skal prisen hedde? Det vil vi gerne have jer musikinteresserede til at hjælpe os med ved at indsende jeres forslag til:

Og når I nu er i gang, vil vi også gerne have jer til i samme mail at beskrive: “Hvad er blues for dig” – til de af jer der har lyst:.

Musikalsk, tankemæssigt – eller hvad der nu end vækker den blå feeling i jer.

Indsend venligst dine forslag her.

Deadline for svar er 24. februar kl. 10.00

Vi præmierer de bedste forslag med billetter til DMA Blues-festen, som foregår på Værket i Randers 18. august.

DMA Blues byder velkommen til Tempi
Nu vi er i gang med nyhederne:

Tempi (genreorganisationen for folk, world og beslægtede musikalske strømninger) er kommet med i arrangørkredsen bag DMA Blues sammen med JazzDanmark, ROSA og Værket i Randers.

Torben Eik Jacobsen fra de nye medarrangører Tempi siger:

“Bluesmusikken har godt fat i publikum herhjemme, og der er de seneste år bygget et fedt arrangement op om omkring DMA Blues, som vi glæder os til at være en del af, så vi kan hjælpe med at åbne bluesmusikkens univers op for endnu flere publikummer og lyttere herhjemme.”

– – –
DMA Blues 2021 arrangeres af Tempi, ROSA, JazzDanmark og Værket med støtte fra Randers Festuge og Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik.