Nu lysner det: I januar måtte Trio Svin og E-Tur bøje sig for coronaen, men nu er vi tilbage. For fuld styrke. Starten går i dag på Østhimmerlands Efterskole efter Trio Svin spillede “opvarmningsjob” søndag i påsken i Baggården Enghavepark, som del af projektet Musik til København. Her støttede ROSA trioens koncert i forbindelse med Musik til København-projektet,(billedet) hvis målsætning er at præsentere en koncert hver dag under corona-lockdown.

Der er otte jobs i folk-punkernes E-Tur plan:
6. april – Østhimmerlands Efterskole
7. april – Eriksminde Efterskole
8. april – Vrigsted Efterskole
12. april –  Himmerlands Ungdomsskole.
14. april – Galtrup Efterskole
19. april – Efterskolen Smededal
20. april – Husby Efterskole
21. april – Risskov Efterskole

Foto af Trio Svin ved baggårdskoncerten søndag i København taget af: Mai Staunsager, Indgreb