ROSAs efterskoleturné har indgået aftale med fem nye stærke musiknavne, som er klar til at tage på turné til de danske efterskoler. Navnene er Bbybites, Undertekst, Maddy, KÅ og Girlcrush – og dermed kommer vi godt og grundigt rundt i de musikalske kroge med pop, R´n´B, punk, trap og urban i et program vi er sikker på vil vække interesse.

De fem navne kan hyres i følgende perioder:

Bbybites – uge 35-36-37

Undertekst – uge 38-39-40

Maddy – uge 41-43-44

KÅ – 46-47-48

Girlcrush – uge 2-3-4 (2022)

Læs præsentationerne af de fem navne nedenfor.

ROSAs E-tur på de danske efterskoler startede i 2007, og indtil nu er det blevet til 615 koncerter – til glæde for både elever, efterskoler og musikerne, som nyder mødet med en nyt, ungt publikum.

Musik i en corona-tid:

ROSA skal for en god ordens skyld understrege, at koncerterne selvfølgelig skal planlægges og gennemføres i overensstemmelse med de påbud sundhedsmyndighederne fremsætter på koncerttidspunktet. Vi kan arrangere koncerter i alle slags lokaler – og sågar udendørs (hvis vejret tillader det).

Vi følger situationen omkring corona-pandemien nøje og vil gennem hele turné-perioden løbende sikre os, at vi i samarbejde med skolerne kan afvikle de enkelte E-Tur-koncerter efter myndighederne foreskrifter og anbefalinger.

Skulle et arrangement blive krævet udskudt, vil vi forsøge at ombooke koncerten, eller – hvis ikke andet er muligt – aflyse koncerten. I begge tilfælde, vil det ske uden omkostninger for de berørte efterskoler.

 

Bbybites // Uge 35-36-37

Musikgenre: Elektronisk pop

2020 var et utrolig spændende debut-år for den talentfulde sangerinde Bbybites, hvor hun bl.a. var en del af VEGAs Udvalgte-programmet og finalist i Karrierekanonen.

Bbybites sparkede for alvor 2021 i gang med sin nye single kaldet ’bby’. Sangen handler om altid at være i identitetskrise, men at kernen af hvem man er, altid er den samme. Sangens temaer er også blevet opsnappet af både DR’s P3 og The Voice, hvor Bbybites i samme uge er blevet “P3’s Uundgåelige” og “Voice Choice”.

2021 byder også et support-job på Dopha’s Danmarksturné – og Bbybites har for ganske nylig spillet headliner koncert på Hotel Cecil i København.

 

Undertekst // Uge 38-39-40

Musikgenre: POP / ROCK

Det unge aarhusianske drengeband Undertekst stræber efter at musikken lyder som ungdommen, natten og den upolerede kærlighed set gennem de fire drenges øjne – deres fornemmeste opgave er at røre lytteren med fængende melodier og sarte tekster.
I december 2020 spillede Undertekst deres første headliner-koncert på Voxhall i Aarhus – den var hurtigt udsolgt og der måtte ekstrakoncert til dagen efter.Udover denne anmelderroste koncert, har bandet optrådt på Smukfest og været support act for GoGoBerlin på deres Danmarks-turné.
Sangen “Skal vi tage månen” endte som 10. mest spillede nummer på P6 Beat i 2019, og singlerne “Hun kender alle fra Aarhus” og “Du ku’ ha’ taget min hånd” endte i rotation på P3.

Undertekst er et live act, der byder på en masse energi

 

MADDY // Uge 41-43-44

Musikgenre: R´n´B / POP

22-årige Maddy stormede ind på den danske radio-hitliste med debutsinglen “Island” – og hun fortsætter i samme stil med nyeste single “Keep Up”.
Hendes udsolgte headliner-koncert på Bremen i København var magisk aften – hvor hun cementerede sit musikalske virke og ikke mindst sine skills som live artist.
Maddy kan trods sine kun 22 år godt betegnes som en ældre sjæl i en ung krop – med en crispy vokal og et både dragende og ekstravagant tekst- og lydunivers flirter hun med skandinavisk minimalisme og universel catchiness.
Maddy placerer sig med sin mørke og r’n’b mættede sound indenfor samme internationale udtryk som bl.a. Adele, Tones & I og SeinaboSey, og flere og flere overgiver sig til hendes soundscape.

 

 

// Uge 46-47-48

Musikgenre: Urban

Der er sket meget med KÅ siden debutsinglen “Være sådan her” udkom i 2017 og blev P3-favorit: KÅ har været med i Karrierekanon, han har udgivet ep’en “Skybrud” i 2019 og albummet “DUM FLEX” i 2020 – disse to udgivelser er tæt på 1 mio. streams.
KÅ’s eftertænksomme rap-univers med inspiration fra amerikansk hiphop, taler både til følelserne, men rammer også et øjebliksbillede med sine nærværende tekster. Og så har han store ambitioner om at bidrage med sit eget spin på, hvordan rap skal lyde anno 2021.
Essensen af KÅ er drømmende og opløftende produktioner med stærke tekster og ørehænger-omkvæd iklædt produktioner, som er en god blanding af house fra 90’erne og nutidens hiphop…

 

Girlcrush // Uge 2-3-4 (2022)

Musikgenre: Punk

“Jeg kan spille klaver, lidt guitar og synger forholdsvis dårligt, men det går” – sådan skrev Nat i et Facebook-opslag som Andrea og Marie reagerede på – og det blev starten på pop-punk trioen girlcrush.
De fandt sammen omkring en fælles vision; at ændre folks opfattelse af køn, kropsidealer og seksualitet ved hjælp af charme, stærke holdninger og bundærlige sange. De vil give en stemme til de, som ikke bliver hørt og skabe en følelse af fællesskab for queer og marginaliserede personer.
Flade trommer, forvrængede guitarer og skarpsindige queer-feministiske fortællinger udgør kernen i girlcrush’s musik.
At være et “Emo Kid” som er “a little bit scared, a little bit brave and a little bit misbehaved” er blandt temaerne i de charmerende og spydige sange, som har bragt dem til Roskilde Festival og har givet dem airplay på P6-Beat.

 

Booking-betingelser

Pris pr. koncert ex moms: DKK 4.000,-

Varighed: Ca. 40 min.

E-TUR kommer med en afvikler af arrangementet og har eget sanganlæg, som står til rådighed ved alle koncerter.

Derudover vil kunsterne sætte pris på at spise med på efterskolen om aftenen.
Nogle af kunstnerne vil desuden have brug for overnatning på skolen (alt fra et klasseværelse med madrasser og opefter er okay).

For at booke koncerter til jeres efterskole – kontakt venligst:
Anders Ovesen fra ROSA
Tlf: 22 13 84 44 eller email: ovesen@rosa.org