Pop-Pilot vender tilbage. Efter aflysningen i 2020 på grund af corona, vender vi tilbage i efterårsferien – uge 42 – på Turbinen/Værket i Randers.
Mere info og tilmelding klik her.
Vi glæder os SÅ meget til at se jer!!
På Pop-Pilot behøver du ikke at have nogen erfaring med musik – bare du har en interesse for at lære at spille musik. Du skal have lyst til at bo sammen med nye kammerater og være en del af fællesskabet under hele Pop-Pilot forløbet. Vi sørger for instrumenter, et sted at bo, mad og ikke mindst undervisning af dygtige kvindelige musikere.
På campen lærer du at skrive sange og spille på instrumenter (eller bliver bedre til det). Det er fedest at gøre ting sammen, så vi spiller naturligvis i bands! Det hele kulminerer med en afslutningskoncert, hvor din familie er velkommen.
Når du ikke er i øvelokale eller i gang med en workshop, så kan du slappe af eller hygge dig i med dine nye veninder. Og ellers er der Pop-Pilots ‘storesøstre’, som er unge kvinder, som sørger for sociale aktiviteter, hygge og trivsel for pigerne.

Pop-Pilot 2021 arrangeres af ROSA i samarbejde med Randers Musikskole.
Projektet modtager støtte fra KODA, Dansk Musiker Forbund og Dansk Artist Forbund