Instruktørerne til Pop-Pilot Camp i Randers i efterårsferien består som de foregående år af en kompetent og alsidig gruppe kvindelige musikere – artister, der på hver deres måde og med hver deres erfaring giver deres erfaringer videre til deltagerne på lejren.

Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig Pop-Pilot, så gør det her.

 

Gurli Octavia
Indtil videre er det blevet til tre ep’er fra Gurli Octavia. Den første, “Philophobia” udkom i 2017, hvor særligt sangen “Winter Arrived” var med til at skabe en fanbase for Gurli Octavias akustiske, guitarbårede musikunivers. Siden kom ep’erne “Lunacy” og “Metanoia”, og i 2021 udkom hendes debutalbum “I Could Be Blossoming Instead”, der høstede flotte anmeldelser. Gurli Octavia spillede på Roskilde Festival i 2018.

Sarah Ziebe
Sarah har spillet trommer i mange år og i flere forskellige projekter. Hun har blandt andet optrådt på landets festivaler og i tv med forskellige artister, herunder Chinah, Bbybites og Barbro. Hun elsker at spille med forskellige bands, og arbejder primært som live-musiker til koncerter og på turnéer. Derudover er Sarah glad for at lave musik på computeren og at lege med andre instrumenter såsom guitar, bas og klaver.

Luna Ersahin
Sproggrænser fortoner sig, når Luna Bülow Ersahin med sin tyrkisk/kurdiske saz spiller og synger på mange sprog. Historierne der følger musikken tegner billedet af et berejst menneske, der i sin plads mellem to kulturer favner hele verden. Hendes personlige sangskat indeholder sange fra bl.a. Latinamerika, Grækenland, Tyrkiet, Balkan og Skandinavien. Luna står i front for trioen AySay, som med sin anatolske “new nordic”-pop giver sit bud på et Danmark i 2021.

Cecilie “Cille” Dyrberg
Cille har levet som professionnel musiker siden hun var teenager. Hun var med til at danne electro-rockbandet Dúné, der blev et af Danmarks største bands og spillede hundredvis af koncerter i ind- og udland. Siden har Cille indgået i mange forskellige konstellationer og spillet med en række artister primært indenfor genrerne pop, rock og elektronisk. Hun er uddannet guitarist fra Det Jyske Musikkonservatorium og spiller flere andre instrumenter.

Mia Nyløkke
Mia Nyløkke bevæger sig rundt i det aarhusianske upcoming musikmiljø. Hun har spillet keyboard i flere forskellige bands, og hun åbnede SmukFest i 2013 med bandet Bordeaux. Hun har gennem tiden arbejdet inden for mange forskellige musikalske genrer og spillet på mange instrumenter.

Kamilia Amélie
Kamilia Amélie er sangerinde og sangskriver og har udfoldet sangskrivningen gennem egne udgivelser og som featuring på andres projekter, bl.a. Faustix og Tumult. Hun har været på tour med Lukas Graham og Alphabeat som opvarmning og har lavet musik med og til artister som Wafande og Barbara Moleko. Hun bevæger sig inden for soul, urban, pop og house.