Kunst og Kultur i Balance er i centrum både på Kulturmødet Mors i denne uge og ved større netværksarrangement i København 23. september

DET DIGITALE KULTURMØDE:
Se med online når Kunst & Kultur i Balance i samarbejde med Kulturmødet Mors samler branche- og kulturorganisationer til en inspirerende udveksling af erfaringer og konkrete løsninger til et kulturliv i bedre balance.

Debatten “Et Kulturliv uden magtmisbrug” kan streames live torsdag 19. august kl. 15:00 – 15:45.

I samarbejde med Kulturmødet gør vi status på nogle af de forandringsinitiativer der er igangsat i kulturlivet. Fem forskellige brancheaktører udveksler erfaringer og løsningsforslag, der sikrer et mere inkluderende og mangfoldigt kulturliv.

Det seneste år er det nemlig igen blevet slået fast, at kulturbranchen er præget af magtmisbrug og sexisme. Musikere, kunstnere, producenter, forfattere og journalister er stået frem, og har delt deres oplevelser. Debatten handler ikke længere om, hvorvidt det sker, men om, at det sker, og hvad branchen kan gøre for at stoppe det.

Panelet vil, under kyndig vejledning fra moderator Anja Bo, dele deres viden og erfaringer – deres forslag til do’s and dont’s.

Så se med live, hør dine branchekollegaer videndele og få inspiration til din egen praksis.

I panelet er:

Tinna C. Nielsen, antropolog og adfærdsdesigner – Move the Elephant for Inclusiveness og Inclusion Nudges
Bjarke Svendsen, leder af spillestedet ALICE CPH og forhenværende leder af Snyk
Eva Frost, leder af JazzDanmark
Kirsten Barslund, projektleder ved DFI’s mangfoldighedsindsats
Daniel Andersson, Direktør for Dansehallerne.
Hvor: online på kulturmoedet.dk
Hvornår: Torsdag d. 19. august kl. 15:00 – 15:45.

Støttet af Kunst & Kultur i Balances partnerkreds og KODA Kultur

NETVÆRKSEVENT:
Husk også at tilmelde dig – og invitere til – Kunst & Kultur i Balances netværksevent d. 23. september!

Hvad kan vi lære af hinandens erfaringer? Mange af os kæmper med de samme spørgsmål om hvilke metoder og strukturer der skal til, for at skabe større ligestilling, ligeværd og diversitet i vores kulturprojekter. Hvad virker? Hvad virker ikke? Netværkseventet er sat i verden fordi den kollegiale sparring og udveksling er helt essentiel, hvis vi skal skabe en positiv forandring.

Det bliver en dag med faglig indsigt, øjenåbnere, eksempler på hvad der virker, idé-generering, erfaringsudveksling, relationer, snakke – og bobler. Det bliver sjovt, ambitiøst, praktisk, handlingsorienteret og entreprenant. Vi mødes for at rykke noget.

Tilmeld dig eventet i dag, så du får en af de 150 pladser! Det er gratis og først til mølle-princippet.

TILMELD DIG HER

Man kan deltage med 1-2 personer per organisation. Manglende fremmøde udløser et no-show fee på 350 kr. som dækker tabte udgifter til forplejning. Rejser du fra Jylland eller Fyn tilbyder Kunst & Kultur i Balance støtte til din transport til København.

Hvor: Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København
Hvornår: Torsdag d. 23. september 2021 kl. 11:00-16:30
(med mulighed for at blive længere)

Støttet af Kunst & Kultur i Balances partnerkreds og KODA Kultur