Aarhus kommer igen til at danne rammen om Danmarks største producer- og sangskrivningsevent Aarhus Calling. Aarhus Calling løber af stabelen 15 -17 september i forbindelse med SPOT festival, og nu er det tid at ansøge om deltagelse.

Når Aarhus Calling – Special Edition, igen åbner dørene op for Danmarks største producer- og sangskrivningsevent, bliver det denne gang i en special edition og forventningerne er tårnhøje.

”Jeg er stolt over igen i år at kunne tiltrække verdens største producere og sangskrivere til Danmark. Jeg har ventet på det rette moment i år og det rette moment er nu” siger Rewan Riko, som er producer/sangskriver og CEO for Aarhus Calling.

Gå efter drømmen
Aarhus Calling åbner nu atter op for, at nye skarpe, unge super sangskrivertalenter, kan søge om at blive én af de 12 heldige, som får muligheden for at møde de bedste danske og internationale sangskrivere/producers under årets event – som noget nyt søges også også via TikTok – og ambitionerne er som sædvanligt store og sigter efter at camp’en kan skabe det næste worldwide hit.

Det bliver 3 intense dage i musikkens tegn
”Hvilke berømte personligheder der denne gang deltager i eventet, kan vi endnu ikke løfte sløret for, men vi kan godt garantere, at det bliver fedt og helt exceptionelt, for det er nemlig præcist det, som Aarhus Calling er bedst til” siger Rewan Riko.

Tidligere har upcoming sangskrivertalenter som; Nicklas Sahl og Aksglæde, deltaget i Aarhus Calling og de har nu begge lovende sangskriver og artist karrierer.

Andre nationale profiler som; Christopher, Cutfather og Nik & Jay, har også tidligere gæstet Aarhus Calling.

Af internationale topsangskrivere og producers, har Aarhus Calling b.la. haft besøg af; MNEK, han har skrevet sange til Beyoncé, MØ, Madonna og Kylie Minogue, samt Che Pope, han har b.la. skrevet sange til, Kanye West, The Weekend og Drake.

Hvis du vil have muligheden for at komme med og være én af de 12 talenter, så er det nu du skal sende din ansøgning og demo. Brug dette link: www.aarhuscalling.com/apply-to-attend

Aarhus Calling har eksisteret gennem de seneste seks år og ROSA har fra start været både samarbejdspartner og økonomisk støtte for eventet.
– – –
Foto i top: Fra Aarhus Calling 2018, hvor Christopher medvirkede i campen.