Pop-Pilot ELEKTRO er en elektronisk musikcamp for piger, ikke-binære og transkønnede i alderen 14-19 år. Campen tilbyder undervisning indenfor elektronisk musikproduktion over tre dage. Der er i alt fire dygtige instruktører tilknyttet, som vil undervise de deltagende i at skrive, optage og producere deres egne sange.
Stefani Wisting
Stefani er sangerinde, lyddesigner og lydkunstner. Hun passede ikke ind på Musikvidenskab, men var som blommen i et æg i et af tidens største lydstudier, hvor hun kom i lære som lydtekniker. Derfra blev hun en drivkraft i den elektroniske eksperimenterende undergrund, hvor hun har spillet noize og avantgarde på gammelt legetøj, støvsugere og meget mere – og sunget i eksperimenterende lydkor. Stemmen har altid fundet vej gennem eksperimenterne med teknikken som værktøj.
Katrine Villadsen
Siden juni 2020 har hun udgivet singler, et remix og hendes første EP. Hun har tidligere haft sit eget band og bl.a. optrådt på Roskilde Festival og SPOT festival samt udgivet to albums.
Ved siden af Slow Ammo-projektet skaber Katrine lyddesign og soundscapes til teater, events og museer, bl.a. en ny permanent udstilling på Nationalmuseet i København. Hun er også lejlighedsvis korsanger for andre samt “elektronisk kapelmester” i et ensemble.
Når hun ikke selv laver musik, underviser hun i musikproduktion. Hun er medstifter af Beats By Girlz, som tilbyder undervisning i musikproduktion for piger, kvinder og kønsminoriteter.
Mai Ane Pil Siedentopp
Mai er uddannet i elektronisk musik og lydkunst fra Syddansk Musikkonservatorium. Hun arbejder indenfor et bredt musikalsk felt, hvor sanselighed et et gennemgående tema. For Mai er det interessant at arbejde konceptuelt med lyd, og hun har desuden lavet udgivelsen Pieces For Paper med musik kun skabt med papir som instrumentet. Mai er en del af duoen LYD PORT, hvor de undersøger nye formater og iscenesættelser af lydkunst, skulpturer, performance og musikdramatiske forestillinger.
Raymonde Gaunoux
Raymonde Gaunoux aka Ray er musiker, komponist og underviser. Ray specialiserer sig i sangskrivning, arrangement, komposition og beats og har 10 års erfaring med at undervise børn, unge og voksne, med et særligt fokus på køn og inklusion. Ray er transperson og advokerer for synligheden af transpersoner i musikbranchen. Med sit band Feel Freeze, har Ray udgivet flere albums på det svenske pladeselskab Icons Creating Evil Art og har turneret verden rundt – bl.a. i Syd-øst Asien og USA. Rays musik er desuden blevet brugt i adskillige TV-serier, bl.a. HBO serien “All American” og TV2 serien “Ondt i Røven”.

Amager d. 12.-14. november med Stefani Wisting som underviser
Viborg d. 26.-28. november med Raymonde Gaunoux som underviser
Odense d. 3.-5.- december med Mai Sidententopp

Katrine Villadsen vil være underviser på alle tre camps.

Pris: 150 kr. Beløbet vil blive opkrævet før campen. Pop-Pilot ELEKTRO inkluderer ikke overnatning eller transport, men mad og snacks er inkluderet i prisen.

Tilmeld dig på Beats by Girlz her:
https://beatsbygirlz.dk/camps/pop-pilot-elektro