De lokale talenter er fundet til årets On Track – som gennem de næste otte dage skal samarbejde og forhåbentlig lave hits sammen med de fire internationale sangskriver- og produceresser, som er på turné i Aabenraa, Kolding, Randers og Aalborg.

Aabenraa, Nygadehuset 8.-9. november.

Per Lykke er fra Aabenraa og deltog også i sangskriver-projektet Aarhus Calling i september. Han bliver i Aabenraa sat på to dages intensivt arbejde sammen med sangskrivnings-projektets fem faste sangskrivere/producere.

Kolding, Godset – 10.-11. november.

Cindy Chiche er halvt dansk/halvt fransk og er artist og sangskriver. Cindy har skrevet musik i mange år  – den første blev til i en alder af 12, da hun lige var flyttet til Danmare efter opvækst i Sydfrankrig.

Pt arbejder hun på sit eget projekt under eget navn, Cindy Chiche, og har i år udgivet debut- ep’en; “Diary”. Sangene er selvskrevet og produceret af Malthe Guldberg og Samuel Ledet. I debutsinglen “Lose Control” kan man bl.a. høre Cindys franske baggrund – det lover hun kommer endnu mere til udtryk i hendes kommende sange, som der pt. arbejdes på.

Alec Andrew er en 26-årig singer/songwriter, som er vokset op i Aarhus. Som 16 årig, grøn og passioneret besluttede han sig for at jagte drømmen om livet som musiker og begyndte at skrive sange og engagere sig i musikmiljøet. 10 år senere kan Alec nu skrive Melodi Grand Prix-optræden, flere hundrede koncerter og flere hundrede tusinde streams på sit CV – men selv føler han, at han først lige er begyndt på sin karriere. Han arbejder nu sammen med artister som Emma Nicoline og har to forskellige artist-projekter i gang. Alec har netop afsluttet en uges sangskrivercamp i Stockholm og ser frem til et par spændende dage på On Track i Kolding.

Randers, Turbinen – 12.-13. november

Oliver Arndt de Thurah er sangskriver. Han har gået på Mellerup Efterskole og vandt Voice Junior i 2016. Oliver sang duet med Oh Land i forestillingen “Watermusic”, og han  medvirkede i den danske film “Gælden” fra 2017.

 

Sara Alminde, der deltager i Randers, har før deltaget i Karrierekanonen. Sara er 22 år, og kommer fra Herning. ” Jeg har interesseret mig for sangskrivning så længe som jeg kan huske. Siden 2019 hvor jeg blev student, har jeg udgivet 5 sange på Spotify, og har mere på vej. Jeg har arbejdet sammen med Lukas Hjøllund, som også har produceret sangene for mig. Derudover har jeg skrevet en sang til Severin, og sunget den også. Og så skal der selvfølgelig skrives meget mere i fremtiden”

Aalborg, Korma – 14.-15. november

Lise Ranks Dansk/Sri Lankanske Lise Ranks fra Aalborg, er I stor stil en DIY artist. Hun producerer selv sine beats, skriver selv tekster, synger og rapper indenfor genrerne afrobeat og afropop. Hun tager dig med ind i en verden, hvor forelskelse, break ups, og kvindelig independence flyder på rytmiske og velproducerede beats. Du kan forvente en brandvarm unik vokal, der er svær at stå stille til. 

Emil Heftholm er fra Frederikshavn. Han er forhenværende elev på Mellerup Efterskole, og studerer i dag populærmusik og lydproduktion på Aalborg Universitet. Han har arbejdet med sangskrivning og production i 4 år. Emil  har arbejdet på flere projekter senest som forsanger i bandet TORSDAG

Martin Buster er sanger og sangskriver. Inden for de sidste par år, er han dykket ned i musikproduktion. Han er oprindeligt fra en lille by der hedder Ganløse ca. 30 min. fra København, men flyttede i 2019 til Aalborg for at studerer sang på konservatoriet. Martin har arbejdet med flere upcoming acts. bl.a. Karoline Stensen på hendes projekt Enilora

Jonas Bjerregaard har de sidste 7 år arbejdet med både musik og skuespil.

“Jeg lever og ånder for sangskrivning og toplines, det er min passion. Efter jeg færdigjorde mit efterskoleophold, har jeg udfordret min tilgang til musikken, sådan helt generelt og arbejdet på at finde min lyd”

Fotos i top fra On Track på førstedagen i Aabenraa – til venstre Aarhus Calling-direktør Rewan Riko og  – til venstre Ivan Lykke fra Aabenraa sammen med Victoria Sif.

On Track afholdes i samarbejde med NygadeHuset, Godset, Værket, Korma, ROSA og Aarhus Calling.