“Kære spillested – har I lyst til at få besøg af ROSA, så vi kan lære hinanden bedre at kende – og få nye gode ideer sammen?”

Sådan skrev vi for nylig i en mail til landets regionale-, netværks- og genrespillesteder – i alt 33 venues, og i løbet af en lille uge kom årets første 10 besøg på plads. Så tilbagemeldingen har været virkelig positiv, og hos ROSA er vi  rigtig glade for, at vi nu kan komme på besøg ude i landet, og glæder os til at styrke vores netværk.

ROSA rykker to medarbejdere ud af kontoret i Aarhus og flytter ind hos vores værter i to dage. Indholdet af besøget tilrettelægges på forhånd, og det er helt op til spillestedet hvad emnerne skal være. Vi deler erfaringer og udvider hver især vores netværk. Vi hører om stedernes problematikker og visioner, vi fortæller lidt om vores arbejde – og måske får vi nye gode ideer sammen?

Det er ROSAs ambition at besøge så mange nuværende og kommende samarbejdspartnere som muligt – herunder især landets spillesteder.

Hvis dit spillested ikke er med i denne første runde – kan det sikkert nås i næste omgang.

Her er de ti steder vi besøger i første runde:
Det Musiske Hus – Frederikshavn
STARS  – Vordingborg
Huset – Aalborg
Godset – Kolding
Fermaten – Herning
Studenterhuset – Aalborg
Kedelhuset – Silkeborg
Rytmisk Råstof/Spillestedet Harders – Svendborg
Slagelse Musikhus
1000 Fryd – Aalborg