NEUSTART präsentiert: Deutsch-Dänisches Musikbranchentreffen
NEUSTART samler i juni måned væsentlige aktører fra det danske og tyske musikliv i Berlin.

Det er MXD, ROSA og TEMPI, der er gået sammen om at producere et dagsprogram, som byder på koncerter med danske navne og masser af networking. PROMUS, Music Cities Network og FACTORY 92 er samarbejdspartnere i fremstødet.

Fremstødet er en del af NEUSTART, som er et fælles initiativ mellem dansk musiks fire genreorganisationer, Tempi, JazzDanmark, ROSA og Snyk samt Music Export Denmark (MXD) og Danmarks Ambassade i Berlin. Initiativets formål er at understøtte en ny begyndelse for musikkens mange scener og at styrke samarbejdet mellem dansk og tysk musik.

Stærkt dansk line-up på plads
Det dansk-tyske branchetræf finder sted d. 22. juni på spillestedet Badehaus Berlin. Dagens koncertprogram er opdelt i to afdelinger; Om eftermiddagen lægges der ud med tre showcases i et intimt format med Goss, Lydmor og Mekdes, mens aftenprogrammet byder på fulde koncerter med Saveus, Dopha, Tuhaf og D/Troit, som også er åbne for det lokale tyske publikum.

Deltag i networking og netværksmiddag med 60 tyske brancehfolk
Indimellem eftermiddagens showcases er der arrangeret networking mellem den danske og tyske musikbranche samt en netværksmiddag inden aftenens koncerter.

Du vil i løbet af dagen kunne møde mere end 60 repræsentanter fra toneangivende tyske musikselskaber.

Alle danske branchefolk kan deltage (gratis). Hvad enten du har en artist i line-up eller ej, vil det være en god mulighed for at møde branchefolk fra førende tyske musikselskaber. Der er dog en begrænset kapacitet, hvorfor interesserede bør tilmelde sig hurtigst muligt. Hvis tilmeldingen er større end kapaciteten forbeholder vi os ret til at udvælge deltagerne ift. relevans. Tilmeld dig her.

Danske branchefolk kan endvidere søge om støtte til rejseomkostningerne via MXD her: “eksportstøtte til branchefolk”.

Program for dagen
15.00-18.00 Netværksmøder og koncerter med Goss, Lydmor og Mekdes
18.00-20.00 Netværksmiddag for danske og tyske branchefolk
20.00-01.00 Koncerter med Saveus, Dopha, Tuhaf og D/Troit

Kontakt:
Spørgsmål rettes til MXDs Anders Meisner
eller ROSAs Anders Ovesen