Fra torsdag og tre dage frem kommer otte studier i Aarhus til at summe af kreativitet, gode sange og hooks i topklasse, når Aarhus Calling går i luften.

Vi er fremme ved kapitel 7 i sangskriver- og producereventets historie, og den gode nyhed er at Aarhus Calling stadig er virkelig attraktiv: Både når det gælder deltagelsen fra de 16 internationale/danske topwriters, men selvfølgelig unge danske talenter, hvor mange har ansøgt og 12 er kommet gennem nåleøjet.

Når det gælder A-writers får Aarhus Calling i år besøg af  internationale folk som Alex Stacey, UK (One Republic, HVRY, Ella Henderson) – Galxara, US (tiesto) – samt danske esser som Cutfather (Katy Perry, Zeed) og Benjamin Lasniner & Pilfinger (Lil Wayne og Da baby). Resten af A-holdet består af: Scott Quinn, UK – Kewan Padré, DK –  Cancun?, US – Rasmus Gregersen, DK – Jeoff Harris, US – Benjamin Lasniner & Pilfinger, DK – Theresa Rex, DK – Robbie Mcdade, UK – Navyy, UK – Nicky Pujande, DK  og Engelina, DK.

 

A-Writers

Scott Quinn(UK)

Robbie Mcdade(UK)

Rasmus Gregersen(DK)

Cutfather(DK)

Benjamin Lasniner & Pilfinger(DK)

Jeoff Harris(US)

Engelina(DK)

Kewan Padré(DK)

Galxara(US)

Jacob Ubizz[DK]

Viktoria Hansen(UK/DK)

Oliver Cilwik

MIMI

Navvy

J-spliff

Og på talent-siden er Aarhus Callings direktør, Rewan Riko virkelig imponeret overniveauet hos årets deltagere. Flere af dem – som Roseluu og Chris Burton – har allerede flotte samarbejder på samvittigheden, og Rewan Riko noterer med et smil, at et af navnene er fundet frem via en yderst vellykket kampagne på TikTok: Det gælder Nicklas & Lauritz (henholdsvis 15 og 16 år), som TikTok-brugere i Danmark  – bl.a. på Strøget i Aarhus – pegede på, og som ifølge Rewan Riko virkelig har talent uanset deres unge alder.

Shade

RoseeLu

Nik Marek

Nicklas & Lauritz

Mathias Ledet Thunbo

Johan Larsen

Jeppe Appel

Chris Burton

Cathrine Lassen

Andreas Bonde Mikkelsen

Kedde

Neva

– Årets event samler nogle af verdens bedste sangskrivere og producere inden for både pop og hiphop. Kort og godt. Et virkelig stærkt hold. Det samme gælder talenterne. Aarhus Calling er mega attraktiv, og vi er stolte over at kunne sætte et event op med dét format herhjemme. Det bliver sangskriving i topklasse, som vi skal til at pitche internationalt, når campen er færdige på lørdag. Nu glæder vi os bare til at komme i gang.

De otte studier er fordelt på tre aarhusianske adresser: The House, Det Jyske Musikkonservatorium og Promus.

ROSA samarbejder med og støtter Aarhus Calling