ROSA præsenterer intimkoncerter med Goss, Lydmor og Mekdes som del af et heldags musikfremstød i Berlin 22. juni – branchefolk kan stadig nå at tilmelde sig eventet (se nedenfor).

22. juni står i musikbranchens tegn i Berlin. På spillestedet Badehaus er der musik på menuen både eftermiddag og aften – dels med solistiske showcase-koncerter, dels med networking-arrangementer mellem dansk og tysk branche og endelig med fire koncerter om aftenen.

Det er ROSA, der står for eftermiddagsprogrammet, hvor der er intime koncerter med tre navne:

Goss – en af mest interessante stemmer på den danske popscene med sine genreudfordrende sange.
Lydmor – har slået sig fast som en naturkraft på den danske musikscene via af sine stærke budskaber og skarpe musikalske kompositioner.
Mekdes – en af de helt nye og store stjerneskud med sin uimodståelige musik, der er en blanding af RnB, neo-soul og pop.

Hvor det musikalske dagsprogram væver sig ind og ud af netværksmøderne byder aftenprogrammet på fulde koncertoplevelser med Saveus, Dopha, Tuhaf & D/Troit. Disse koncerter er lagt efter netværksmiddagen og er også åbne for det lokale publikum.

Tilmeld dig til det ambitiøse netværksprogram
I løbet af eftermiddagen er der planlagt netværksmøder mellem den danske og tyske musikbranche og før aftenens koncerter løber af stablen afholdes en netværksmiddag. Mere end 80 repræsentanter fra toneangivende tyske musikselskaber er inviteret til at deltage på dagen. Så der er gode muligheder for at skabe nye kontakter og samarbejder.

Alle danske branchefolk kan deltage – og det er gratis. Grundet begrænset kapacitet er tilmelding dog påkrævet. Vi opfordrer derfor alle interesserede til at tilmelde sig snarest muligt. Du kan tilmelde dig her. Skulle flere ønsker at deltage end muligt, forbeholder vi os retten til at udvælge deltagerne i forhold til relevans. Husk, at du kan ansøge om støtte til rejseomkostningerne via MXD her.

NEUSTART: Et musikalsk samarbejde på tværs af genrer og landegrænser
NEUSTART er et fælles projekt skabt af dansk musiks fire genreorganisationer; Tempi, JazzDanmark, Art Music Denmark (tidligere Snyk) og ROSA i samarbejde med Music Export Denmark (MXD) Kulturministeriet, Kunststyrelsen og Danmarks Ambassade i Berlin. NEUSTARTs formål er at rebooste samspillet mellem den danske og tyske musikbranche oven på corona.

Program den 22. juni 2022:
15.00-18.00 Netværksmøder og showcase koncerter med Goss, Lydmor og Mekdes
18.00-20.00 Netværksmiddag for danske og tyske branchefolk
20.00-01.00 Koncerter med Saveus, Dopha, Tuhaf og D/Troit

Kontakt:
Hvis du har spørgsmål til arrangementet kan du kontakte Anders Meisner  fra MXD eller Anders Ovesen fra ROSA
– – – 

Fotocredit top: Lydmor (Malene Nelting), Goss (Nikolaj Gyldenløv), Mekdes (Petra Kleis)