Sidste uge bød på to danske musikfremstød syd for grænsen med ROSA som medarrangør – Berlin og Hamburg.

Det første onsdag i Berlin som del af Neustart-samarbejdet, der har til formål at re-booste det dansk-tyske branche-samarbejde. Det skete på klubben Badenhaus, hvor over 100 branchepersoner mødtes mens Lydmor, Goss, Saveus, Dopha, D/Troit, AySay og Mekdes spillede, mens branchen networkede.

Vi har talt med Lydmors labelboss, projektlederen af Den kgl. Danske Ambassades kulturafdeling i Berlin og to tyske festival-arangører om værdien af denne slags events

Læs mere her: “Vi trænger til nye succeshistorier, som vi kan bygge videre på”  

Og fredag-lørdag fik det løs i Hamborg til Altonale Festivalen, hvor syv navne – bl.a. JJ Paulo på billedet –  spillede i Christianskirche som del af et to dages program – til et alsidigt program inden for roots, folk og diverse hybrider, der fik den lokale præst til at danse med og frydes over, at hans ramme også kunne bruges til musikfest.

 

Læs mere her: Selv præsten dansede med til den danske musik – og håber på en fortsættelse