Dillistone og USSEL åbner årets E-Tur som resultat af nyt samarbejde

Når Dillistone og USSEL 30. august indleder årets E-Tur på de danske efterskoler, er det samtidig starten på et helt nyt samarbejde mellem Bandakademiet og ROSA.

Bandakademiet har siden 2006 arbejdet med karriere og talentudvikling via forløb med rådgivning, sparring, workshops og rigtig meget andet for danske bands og solister. Og i samme periode lancerede ROSA E-Tur på de danske efterskoler, for at give nye danske bands karriere- og turnéerfaring – og samtidig præsentere dem for et nyt publikum. Nu går Bandakademiet og ROSA så i samarbejde omkring præsentationen af Dillistone og USSEL på E-Tur.

– Her hvor samarbejdet ér etableret, kan man næste ikke lade være med at spørge sig selv ”hvorfor det ikke er sket før?”, siger Bandakademiets leder Marianne Fruergaard:

– Vi har jo meget samme fokus. Og målsætninger – vores dagsordener matcher hinanden. Jeg ved godt, det kan lyde som en slidt kliché, men her ér vi ude i, at en plus en giver tre! Hvor vi ved at pulje kræfterne kan gøre endnu mere. Akkurat som vi i Bandakademiet har gjort med bl.a. Danmarks Radio omkring KarriereKanonen. Ved at gå sammen, kan vi løfte meget mere i flok til gavn for musikken og de mange talentfulde kunstnere og musikere, der er i landet.

Elektroniske Dillistone og hiphopperen USSEL er årets videre af føromtalte KarriereKanonen, og har med det samme sagt ja til at spille E-Tur. De to kommer til at skiftes, når det gælder om starte og slutte optrædenenerne på den ni koncerter lange dobbelt-turné, som starter 30. august på Frøslevlejrens Efterskole og slutter 15. september på Eriksminde Efterskole.

Læs mere om sæsonens E-Tur her.