Instruktørerne til denne sæsons ELEKTRO-camps er på plads. Stine Drejer og Rikke Østergaard er begge i fuld gang med deres karrierer som både sangskrivere, producere og artister, og deltagerne vil være sikre på at få en bredt funderet indføring i at arbejde med elektronisk musik – og selv blive i  stand til at lave og skabe musik på computeren.

Stine Drejer:
Stine Drejer er sangskriver, producer og artist og har en kandidatuddannelse i sangskrivning fra Det Jyske Musikkonservatorium. Stine er kendt for sin eksperimenterende og udforskende måde at arbejde med musikproduktion på, og forvandler gerne alverdens reallyde fra dagligdagen til et nyt beat.

Stine producerer både for upcoming- og etablerede artister og har desuden deltaget i en lang række sangskrivercamps som producer. Derudover producerer hun musik til sine egne artistprojekter, hvor hun også er frontfigur. Det gælder både i glitch-pop duoen between mermaids and me, der er signet på det tyske pladeselskab hfn music – og som netop er i rotation på P6 Beat med deres debutsingle, og i soloprojektet “Valmai”, der blandt andet har været “Ugens Kanon” på P3.

Stine har sit eget lydstudie i Aarhus, hvor hun underviser i kreative processer, sangskrivning og musikproduktion.

Rikke Østergaard:
Rikke Østergaard er producer, sangskriver og artist under navnet O/RIOH. Hun har produceret musik siden 2009 og udover at producere sin egen musik, producerer hun også for andre artister (Sander Sanchez, Solen er Sexet m.fl.), har skabt musik til teater og film og producerer podcasts. Hun blev uddannet bachelor i sangskrivning fra det Jyske Musikkonservatorium i 2015, og er nu, efter seks år væk fra skolebænken, i gang med at færdiggøre sin kandidat i samme fag. 

Rikke har været en del af Beats by Girlz siden 2020 og har desuden været med til at starte Musikbevægelsen af 2019 og sidder i bestyrelsen for Autor (Danmarks største forening for skabende musikere). 

Rikke har beskæftiget sig med genrer som pop, hiphop og punk og arbejder ofte i spændingsfeltet mellem genrernes uskrevne regler, men kan også godt lide at bryde reglerne og sætte genrerne sammen på ny.