Fem elektroniske Pop-Piloter fløj fra Godset i Kolding i søndags efter et vellykket tre dages forløb, der introducerede deltagerne til den elektroniske musiks verden og muligheder. Lige fra det rent tekniske til produktion af melodier og sange.

En af deltagerne, Caterina Micalizio, har tidligere optrådt på Jelling Festivalen og udgivet en single, og for hende var Pop-Pilot ELEKTRO-lejren indgangen til en anden måde at lave musik på:

 

Caterina Micalizio (yderst t.h.) i gang med at arbejde med elektronisk musik for første gang  – med Stine Bramsen (t.v.) som tilskuer…

– Jeg har virkelig fået noget helt nyt ud af det. Jeg har været sangskriver gennem de seneste år, men det her har lukket op for andre muligheder, jeg ikke kendte til  – og har  skubbet til ens kreativitet, finde ny lyde  og har givet en lyst til at producere musik. Bare det at blive introduceret til og at arbejde med et elektronisk musikprogram…

Så du har kunnet bruge det som musiker?

– 100 procent. For mig var det noget helt andet, end det jeg har prøvet før, og noget helt andet end at tænke på at optræde live, siger Caterina Micalizio, der sammen med de andre deltagere på campen oplevede en blanding af faglighed, hygge, gode snakke og så selvfølgelig musik – i flere afskygninger:

ROSA stod for forløbet i samarbejde med og under ledelse af Beats By Girlz’  to instruktører Rikke Østergaard og Stine Drejer. Syv tracks blev skabt i løbet af de tre dage – og ud over det rent musikalske, var der også besøg af sangeren Stine Bramsen og multiinstrumentalisten Emilie Espichicoque undervejs til en lille snak – lige som deltagerne også var til koncert lørdag aften med Stine Bramsen på Godset.

 

Emilie Espichicoque, instruktør Stine Drejer (i midten) og Stine Bramsen i studiet sammen med de elektroniske Pop-Piloter. 

Forældre og venner på besøg på Godset på den afsluttende dag, søndag for at blive præsenteret for den nye musik.

– – –
Pop-Pilot ELEKTRO i Kolding var arrangeret af ROSA i samarbejde med Beats By Girlz og Godset og støttet af DMF, KODA, DAF og Statens Kunstfond.