Vil du være med til at uddele ROSAs Internationale Transportstøtte de næste to år?
Vi har en ledig post i vores fagudvalg. Udvalget tager stilling til de koncert- og turnéansøgninger, som ROSA modtager i forbindelse med vores fire årlige ansøgningsrunder. Der kommer 30-50 ansøgninger pr. runde.
Udvalgsmøderne foregår online.

Fagudvalget består af to personer, som vælges for en 2-årig periode. Der er “rullende” udskiftning i udvalget. Det medlem, vi søger nu, sidder frem til marts 2025. Din makker i udvalget er musikeren Michael Møller, der sidder med frem til marts 2024.
Udvalgsmedlemmerne får honorar for deres arbejde.

Det er en fordel, hvis du har viden om/kendskab til turnévirksomhed, for i det arbejde du skal foretage som udvalgsmedlem, lægges bl.a. vægt på udviklingsmuligheder, forventede effekter og kunstnerisk kvalitet.

Deadline for ansøgning: Mandag 3. april kl. 23.59

Ansøg her:

Har du spørgsmål, så skriv endelig til os på info@rosa.org

Vi ser frem til at høre fra dig.