E-TUR: Skal jeres efterskole have besøg af nye bud på stærk ny og alsidig dansk musik
 


 

Fem navne klar til at tage på turné i skoleåret 2020/2021

ROSAs efterskoleturné har indgået aftale med fem nye stærke musiknavne, som er klar til at tage på turné til de danske efterskoler. Navnene er Dopha, ELBA, JJ Paulo, Rebecca Lou og Trio Svin – og dermed kommer vi godt og grundigt rundt i de musikalske kroge med rock, punket humoristisk folk og urban i et program vi er sikker på vil vække interesse.

De fem navne kan hyres i følgende perioder:

Elba – uge 36-37-38 (2020)
Dopha – uge 39-40-41
JJ Paulo – uge 43-44-45
Rebecca Lou – 46-47-48
Trio Svin – uge 2-3-4 (2021)

Læs præsentationerne af de fem navne her

ROSAs E-tur på de danske efterskoler startede i 2007, og indtil nu er det blevet til 568 koncerter – til glæde for både elever, efterskoler og musikerne, som nyder mødet med en nyt, ungt publikum.

Musik i en corona-tid:
ROSA skal for en god ordens skyld understrege, at koncerterne selvfølgelig skal planlægges og gennemføres i overensstemmelse med de påbud sundhedsmyndighederne fremsætter på koncerttidspunktet.  Vi kan arrangere koncerter i alle slags lokaler – og sågar udendørs (hvis vejret tillader det).
Vi følger situationen omkring corona-pandemien nøje og vil gennem hele turné-perioden løbende sikre os, at vi i samarbejde med skolerne kan afvikle de enkelte E-Tur-koncerter efter myndighederne foreskrifter og anbefalinger.
Skulle et arrangement blive krævet udskudt, vil vi forsøge at ombooke koncerten, eller – hvis ikke andet er muligt – aflyse koncerten. I begge tilfælde, vil det ske uden omkostninger for de berørte efterskoler.

 

ELBA

DOPHA

JJ PAULO

REBECCA LOU

TRIO SVIN

TRIO SVIN

 

 

ROSA – Dansk Rock Samråds rolle: initiativtager, arrangør, hovedkommunikator og afvikler.
Kontaktperson: Anders Ovesen – ovesen@rosa.org