Om E-tur

Vores primære formål med E-Tur er at give bands og artister mulighed for at få noget konkret live-erfaring og spillerutine. Det kan være svært – især for nyere bands og artister – at udvikle bandet, musikken og sin performance, hvis ikke man kan få spillejobs nok.

E-Tur giver mulighed for at møde et forskelligartet publikum, der består af både interesserede og mindre musikinteresserede elever på landets efterskoler. En god koncert kan booste bandets fanskare rigtig meget, men alene det at skulle skabe en oplevelse for et fremmed publikum er en læringsproces i sig selv.

Et andet mål med E-Tur er at give efterskolerne en unik mulighed for at få kvalitetsmusik ud på skolerne, og dermed være med til at forme fremtidens koncertgæster og skabe en kultur om at gå til livemusik-arrangementer.

Booking-betingelser

Pris pr. koncert er 4.000 kr. ex moms.
Koncerternes varighed er ca. 40 min.

E-Tur har et sanganlæg, som står til rådighed ved alle koncerter. Derudover vil kunsterne gerne spise med på efterskolen om aftenen. Nogle af kunstnerne vil desuden have brug for overnatning på skolen.

 

Kontakt og booking

For at booke koncerter til jeres efterskole kontaktes projektansvarlig, Anders Ovesen, på tlf. 22 13 84 44 eller mail: ovesen@rosa.org.

 

 

ROSA – Dansk Rock Samråds rolle: initiativtager, arrangør, hovedkommunikator og afvikler.
Kontaktperson: Anders Ovesen – ovesen@rosa.org