top of page

To markante profiler til fagudvalget for International Transportstøtte

18. dec. 2023

En fast ingrediens i ROSAs arbejde er at yde international transportstøtte til danske artister. Ansøgningerne behandles af et eksternt fagudvalg - og ROSA kan nu med glæde annoncere to markante musikprofiler som nye medlemmer af fagudvalget, nemlig Silas Bjerregaard og Trine Ulrich.

Silas Bjerrgaard var i årene 2007-2018 forsanger i bandet Turboweekend, der høstede massiv succes både herhjemme og i udlandet. Siden har han udgivet musik som solo-artist i eget navn og fra 2022 har han været ansat som booking manager hos Musikkens Hus i Aalborg.


Trine Ulrich er artist & project manager og har siden 2018 haft virksomheden

Account The Beat, hvor hun arbejder med karriereudvikling, som manager, samt sparringspartner for artister og bands. Derudover arbejder hun som underviser hos bl.a. musikkonservatoriet i Aalborg, samt hos en række musikorganisationer. 

Tidligere har Trine Ulrich også arbejdet på spillestedet Vega som regnskabsmedarbejder, samt som bestyrelsesmedlem og booker på Carpark Festival og som projektleder for Hej Søster Festival. 


ROSA byder varmt velkommen til de to erfarne musikprofiler, der indtræder i fagudvalget fra januar 2024, hvor de skal sidde de følgende to år. Samtidig siger vi et stort farvel og tak for indsatsen til musiker, komponist og underviser Michael Møller, der har været medlem af udvalget i 2023-2024. Vores andet nuværende medlem, sync- og produktmanager Frida Malmø, fortsætter i udvalget frem til 2025.


Læs mere om og søg international transportstøtte her.


4.png
bottom of page