top of page

Her kan du læse vores seneste nyheder om alt fra open calls til projekter og undersøgelser. Vores arkiv er åbent 24/7, hvis du har lyst til at dykke ned i, hvad vi tidligere har lavet. 

11.png

E-Tur præsenterer nye artister for 2024 og 2025

Efterskoleturnéprojektet E-Tur har netop afrundet sin 17. sæson, og ROSA udruller allerede nu næste sæsons line-up spirende artister, som står klar til at bære stafetten videre med en bred vifte af unikke lyduniverser.

NYHEDER

15. mar. 2024

Musikhjælp Scenesetup støtter vækstlagsfestivaler i hele Danmark

Hele 23 vækstlagsfestivaler fra samtlige regioner har fået tildelt et fuldt produktionssetup gennem Musikhjælp Scenesetup til gavn for både talenter bag og på scenen samt den enkelte festivals lokalområde.

NYHEDER

15. mar. 2024

Ny rapport sætter tal på det danske musikliv

Musikkens fire genreorganisationer Art Music Denmark, JazzDanmark, ROSA og Tempi udgiver i dag den første udgave af den årligt tilbagevendende rapport Dansk Musikliv i Tal.

NYHEDER

12. mar. 2024

Open Call: Vil du være en del af ROSAs bestyrelse?

ROSA søger tre nye bestyrelsesmedlemmer per 1. juni 2024. Pladserne vil blive besat på baggrund af de indkomne indstillinger/ansøgninger. Det er den siddende bestyrelse, som vælger de nye medlemmer.
Deadline for indstillinger/ansøgninger er 4. april kl. 12.00.

NYHEDER

11. mar. 2024

Stor interesse for showcase koncerter på den danske pavillon under OL i Paris

For tre uger siden sendte ROSA og VisitDenmark et Open Call ud til danske artister om at spille showcase koncerter på den danske pavillon i Paris under OL 2024. Pavillonen er centralt placeret i Paris og er åben i perioden d. 26. juli - 11. august. De udvalgte artister spiller hver især tre dage i træk.

NYHEDER

28. feb. 2024

DMA BLUES: Nu kan du Indstille dine bluesfavoritter for 2023-2024

The thrill is back - og vi skal endnu engang til de digitale stemmeurner for at hylde Danmarks bedste bluesmusik.

NYHEDER

26. feb. 2024

Musikhjælp Scenesetup inviterer vækstlagsfestivaler og alle med interesse for festivalproduktion til workshop i Aarhus og København

Arbejder du med vækstlagsfestivaler, eller er du en festivalentusiast med en brændende lyst til at lære mere om festivalproduktion? Hvis du sidder og nikker "ja", så har Musikhjælp Scenesetup et oplagt arrangement for netop dig. I marts måned sættes planlægning, præproduktion og netværksdannelse nemlig på dagsordnen, når oplægsholdere fra forskellige hjørner af det danske festivallandskab gæster Aarhus og København for at dele ud af deres erfaringer inden for festivalproduktion.

NYHEDER

26. feb. 2024

11.png
CIRKEL_NYHEDS-03.png
bottom of page