top of page

Her kan du læse vores seneste nyheder om alt fra open calls til projekter og undersøgelser. Vores arkiv er åbent 24/7, hvis du har lyst til at dykke ned i, hvad vi tidligere har lavet. 

11.png

Fra videospilmusik i Osaka til tysk fanbase: Støtteordning giver plads til drømme, der rækker ud over de danske grænser

Den internationale transportstøtte giver plads til drømme, der rækker ud over de danske grænser. I ROSAs nye artikelserie vil vi løbende bringe historier om artister og bands, der har fået transportstøtte fra ROSA.

I den første hører vi fra David Engelbrecht, der har været på tour i Japan med sin musik, der er inspireret af videospilmusik - og danske Lasse Matthiessen, der har opbygget en så stor fanbase i Tyskland, at han har været på en stor "intimate tour" i Tyskland og Schweiz.

NYHEDER

11. apr. 2024

Ansøgningsfristen for Aarhus Calling er lige rundt om hjørnet

Ønsker du at komme ud over stepperne med din musik, udvide dit netværk og producere nye hits og realisere dine musikerdrømme? Så skal du ansøge til Aarhus Calling senest d. 12. april. 

NYHEDER

2. apr. 2024

Fem artister klar til den danske pavillon i Paris

Når verdens øjne rettes mod OL i Paris til sommer, vil dansk kultur og musik spille en fremtrædende rolle. ROSA præsenterer i samarbejde med VisitDenmark og Le Bicolore / Maison du Danemark fem udvalgte danske acts i den danske pavillon under OL i Paris til sommer.

NYHEDER

26. mar. 2024

Nyt samarbejde sætter fokus på mental styrke blandt SOLO-artister

Som en del af SOLO bliver alle artisterne tilbudt et forløb med organisationen MentalVoice, der arbejder for at øge bevidstheden om mental styrke og trivsel i musikbranchen.

NYHEDER

21. mar. 2024

E-Tur præsenterer nye artister for 2024 og 2025

Efterskoleturnéprojektet E-Tur har netop afrundet sin 17. sæson, og ROSA udruller allerede nu næste sæsons line-up spirende artister, som står klar til at bære stafetten videre med en bred vifte af unikke lyduniverser.

NYHEDER

15. mar. 2024

Musikhjælp Scenesetup støtter vækstlagsfestivaler i hele Danmark

Hele 23 vækstlagsfestivaler fra samtlige regioner har fået tildelt et fuldt produktionssetup gennem Musikhjælp Scenesetup til gavn for både talenter bag og på scenen samt den enkelte festivals lokalområde.

NYHEDER

15. mar. 2024

Ny rapport sætter tal på det danske musikliv

Musikkens fire genreorganisationer Art Music Denmark, JazzDanmark, ROSA og Tempi udgiver i dag den første udgave af den årligt tilbagevendende rapport Dansk Musikliv i Tal.

NYHEDER

12. mar. 2024

11.png
CIRKEL_NYHEDS-03.png
bottom of page