top of page

Showcase // Den Danske Pavillon: Den danske musik sejrede ved OL

15. aug. 2024

Mens stjernerne stod i sportens tegn i byernes by Paris, kunne man i den danske pavillon på Champs-Élysées opleve fem stjerneskud fra den danske musikscene.

Showcasen i Paris udviklede sig til et marathon på i alt 32 koncerter på blot 15 intense dage.


De fem artister, Dayyani, JJ Paulo, Brimheim, Lydmor og Teitur, fremførte under OL en ambitiøs præsentation af Danmarks unikke musikscene for gæster fra hele verden.


Se med i videoen, hvor du kan få en smagsprøve på (eller gensyn med) OL-stemningen i Paris og de i alt 32 koncerter, ROSA afholdte i den danske pavillon.


I videoen kan du høre fra Dayyani og JJ Paulo, hvorfor de valgte at ansøge om at blive en del af projektet, og hvordan de mener, showcasen i Paris kan være et skub i den rigtige retning for deres internationale karriere.




Koncerterne blev præsenteret af ROSA i et samarbejde med VisitDenmark, Le Bicolore / Maison du Danemark, Erhvervsministeriet, Udenrigsministeriet, Statens Kunstfond og Aarhus Kommune.


Der blev udvalgt fem artister til at optræde ved den danske pavillon ud af de 115 kunstnere, der ansøgte ved ROSAs Open Call tidligere på året.



Du kan læse mere om showcasen i den danske pavillon og artisterne her.


Er DU interesseret i at være en del af ROSAs projekter og open calls? Du kan følge med og blive opdateret på alle ROSAs open calls her.

4.png
bottom of page