ROSAs bestyrelse

 

Anja Følleslev

Bestyrelsesleder 


Stilling:
Leder af Studenterhus Odense og Generator festivals //  Besstyrelsesmedlem MXD, We Celebrate Odense, tidl. Autor mf // Sanger og sangskriver.

Erfaringsmæssig baggrund: Erfaring fra roller som som sekretariatschef, bestyrelsesleder og bestyrelsesmedlem, musiker, sangskriver, eventmager, fundraiser og legatudvalgsmedlem. Cand. mag. i engelsk. Diplom i ledelse.

I ROSAs bestyrelse bidrager jeg med: Jeg bidrager med kompetencer inden for ledelse – har kendskab til at være både bestyrelsesmedlem, bestyrelsesleder eller direktør. Derudover bidrager jeg også med musiker-perspektivet som sangskriver,  komponist og performer. Har erfaring med at lave events, store som små, både planlægning, markedsføring og afvikling Jeg er stærk til idé generering, workshops, Garuda personprofiler, fundraising, visuel identitet mv.

(Foto: Line Svindt)

Marianne van Toornburg

Vicebestyrelsesleder


Stilling
:
Sanger/sangskriver.

Erfaringsmæssig baggrund: Har udgivet to solo-albums i eget navn. Spiller med Beatfortælling og Jodeladies. Tidligere næstformand/bestyrelsesmedlem i DAF. Tidligere medlem af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg og Repræsentantskab og Kbh. Kommunes Musikudvalg.

I ROSA bidrager jeg med: Med stor erfaring i både musikliv og kultur- og fagpolitik vil jeg gerne være med til at give et nyt bud på, hvordan vi sætter den rigtige retning og skaber de bedste initiativer for dansk musik.

(Foto:  Peter Stallknecht)

Trine Bille

 

Stilling: Professor, PhD (kulturøkonomi)

Erfaringsmæssig baggrund: Professor, Copenhagen Business School, Institut for Ledelse, Politik og Filosofi.

I ROSA bidrager jeg med: Viden om kulturdata og statistik. Stort kendskab til de kreative industrier og kulturpolitik.

Carsten Ortmann

 

Stilling: Radiovært / Tilrettelægger / Musiker

Erfaringsmæssig baggrund: Trommeslager i Picnic 1986-1997. Sanger i Guttermændende. Percussionist i Tintin & Hårtørrerne og Shirtsville. Desuden Hunk Ai, Niels Ryde Septet og  Fullface Storband. Cand. mag i Æstetik og Kultur, AU Konsulent i TV 2 DR TV 1998-2001, DR P1 2001-nu.

I ROSA bidrager jeg med: Et bredt kulturelt og kunstnerisk indblik. Viden om medier og formidling. Filosofisk og intellektuel sparring. Nysgerrighed.

Emil de Waal

 

Stilling: Musiker, komponist, jurist.

Erfaringsmæssig baggrund: Musiker, producer, booker, komponist og bandleder. To Danish Music Awards, Carl Pris og DJBFA hæderspris. RMC 1991-2007 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg For Musik (2007-11 samt 2017-21), DJBFA, Vega, og de regionale spillesteder Global/Jazzhouse.

I ROSA bidrager jeg med: Et mangefacetteret blik på musiklivet ud fra de mange erfaringer, jeg har gjort mig på stort set alle niveauer i denne branche.