ROSAs bestyrelse

 

Anja Følleslev

Bestyrelsesleder 

 

Stilling: Leder af Studenterhus Odense og Generator festivals //  Besstyrelsesmedlem MXD, We Celebrate Odense, tidl. Autor mf // Sanger og sangskriver.

Erfaringsmæssig baggrund: Erfaring fra roller som som sekretariatschef, bestyrelsesleder og bestyrelsesmedlem, musiker, sangskriver, eventmager, fundraiser og legatudvalgsmedlem. Cand. mag. i engelsk. Diplom i ledelse.

I ROSAs bestyrelse bidrager jeg med: Jeg bidrager med kompetencer inden for ledelse – har kendskab til at være både bestyrelsesmedlem, bestyrelsesleder eller direktør. Derudover bidrager jeg også med musiker-perspektivet som sangskriver,  komponist og performer. Har erfaring med at lave events, store som små, både planlægning, markedsføring og afvikling Jeg er stærk til idé generering, workshops, Garuda personprofiler, fundraising, visuel identitet mv.

(Foto: Line Svindt)

Nanna Kalinka Bjerke

Vicebestyrelsesleder

 

Stilling: Kommunikationsrådgiver, Imperia Kommunikation ApS.

Erfaringsmæssig baggrund: Selvstændig rådgiver siden 1991 indenfor adfærd, politik og organisationsliv. Tekstforfatter, sangskriver og skribent med bestyrelseserfaring fra Danmarks Radio, Den rytmiske konsulenttjeneste, Vega og Klub ApS.

I ROSAs bestyrelse bidrager jeg med: Erfaring fra musikbranchen, bestyrelsesarbejde, kulturpolitik og kommunikation.

Trine Bille

 

Stilling: Professor, PhD (kulturøkonomi)

Erfaringsmæssig baggrund: Professor, Copenhagen Business School, Institut for Ledelse, Politik og Filosofi.

I ROSA bidrager jeg med: Viden om kulturdata og statistik. Stort kendskab til de kreative industrier og kulturpolitik.

Carsten Ortmann

 

Stilling: Radiovært / Tilrettelægger / Musiker

Erfaringsmæssig baggrund: Trommeslager i Picnic 1986-1997. Sanger i Guttermændende. Percussionist i Tintin & Hårtørrerne og Shirtsville. Desuden Hunk Ai, Niels Ryde Septet og  Fullface Storband. Cand. mag i Æstetik og Kultur, AU Konsulent i TV 2 DR TV 1998-2001, DR P1 2001-nu.

I ROSA bidrager jeg med: Et bredt kulturelt og kunstnerisk indblik. Viden om medier og formidling. Filosofisk og intellektuel sparring. Nysgerrighed.

Lars Månsson Sloth

 

Stilling: Direktør for Gimle og Formand for Dansk Live.

Erfaringsmæssig baggrund: Erfaring med koncertdrift siden 1992 og som spillestedsleder siden 2004. Stor erfaring med bestyrelsesarbejde i politisk drevne organisationer, og i en række udvalg med fokus på musik.

I ROSA bidrager jeg med: Jeg bidrager med kompetencer indenfor ledelse af både organisationer, personale og frivillige samt kompetencer indenfor bestyrelsesarbejde. Særligt arbejdet med politisk ledede organisationer og samarbejdet med offentlige instanser og det politiske niveau. Stor viden om og berøringsflade i musikbranchen og om musik- og kulturpolitik.

Marianne van Toornburg

 

Stilling: Sanger/sangskriver.

Erfaringsmæssig baggrund: Har udgivet to solo-albums i eget navn. Spiller med Beatfortælling og Jodeladies. Tidligere næstformand/bestyrelsesmedlem i DAF. Tidligere medlem af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg og Repræsentantskab og Kbh. Kommunes Musikudvalg.

I ROSA bidrager jeg med: Med stor erfaring i både musikliv og kultur- og fagpolitik vil jeg gerne være med til at give et nyt bud på, hvordan vi sætter den rigtige retning og skaber de bedste initiativer for dansk musik.

(Foto:  Peter Stallknecht)

Emil de Waal

 

Stilling: Musiker, komponist, jurist.

Erfaringsmæssig baggrund: Musiker, producer, booker, komponist og bandleder. To Danish Music Awards, Carl Pris og DJBFA hæderspris. RMC 1991-2007 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg For Musik (2007-11 samt 2017-21), DJBFA, Vega, og de regionale spillesteder Global/Jazzhouse.

I ROSA bidrager jeg med: Et mangefacetteret blik på musiklivet ud fra de mange erfaringer, jeg har gjort mig på stort set alle niveauer i denne branche.