ROSAs bestyrelse

 

Anja Følleslev

Bestyrelsesleder 


Stilling:
Leder af Studenterhus Odense og Generator festivals //  Besstyrelsesmedlem MXD, We Celebrate Odense, tidl. Autor mf // Sanger og sangskriver.

Erfaringsmæssig baggrund: Erfaring fra roller som som sekretariatschef, bestyrelsesleder og bestyrelsesmedlem, musiker, sangskriver, eventmager, fundraiser og legatudvalgsmedlem. Cand. mag. i engelsk. Diplom i ledelse.

I ROSAs bestyrelse bidrager jeg med: Jeg bidrager med kompetencer inden for ledelse – har kendskab til at være både bestyrelsesmedlem, bestyrelsesleder eller direktør. Derudover bidrager jeg også med musiker-perspektivet som sangskriver,  komponist og performer. Har erfaring med at lave events, store som små, både planlægning, markedsføring og afvikling Jeg er stærk til idé generering, workshops, Garuda personprofiler, fundraising, visuel identitet mv.

(Foto: Line Svindt)

Marianne van Toornburg

Vicebestyrelsesleder


Stilling
:
Sanger/sangskriver.

Erfaringsmæssig baggrund: Har udgivet to solo-albums i eget navn. Spiller med Beatfortælling og Jodeladies. Tidligere næstformand/bestyrelsesmedlem i DAF. Tidligere medlem af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg og Repræsentantskab og Kbh. Kommunes Musikudvalg.

I ROSA bidrager jeg med: Med stor erfaring i både musikliv og kultur- og fagpolitik vil jeg gerne være med til at give et nyt bud på, hvordan vi sætter den rigtige retning og skaber de bedste initiativer for dansk musik.

(Foto:  Peter Stallknecht)

Trine Bille

 

Stilling: Professor, PhD (kulturøkonomi)

Erfaringsmæssig baggrund: Professor, Copenhagen Business School, Institut for Ledelse, Politik og Filosofi.

I ROSA bidrager jeg med: Viden om kulturdata og statistik. Stort kendskab til de kreative industrier og kulturpolitik.

Carsten Ortmann

 

Stilling: Radiovært / Tilrettelægger / Musiker

Erfaringsmæssig baggrund: Trommeslager i Picnic 1986-1997. Sanger i Guttermændende. Percussionist i Tintin & Hårtørrerne og Shirtsville. Desuden Hunk Ai, Niels Ryde Septet og  Fullface Storband. Cand. mag i Æstetik og Kultur, AU Konsulent i TV 2 DR TV 1998-2001, DR P1 2001-nu.

I ROSA bidrager jeg med: Et bredt kulturelt og kunstnerisk indblik. Viden om medier og formidling. Filosofisk og intellektuel sparring. Nysgerrighed.

Emil de Waal

 

Stilling: Musiker, komponist, jurist.

Erfaringsmæssig baggrund: Musiker, producer, booker, komponist og bandleder. To Danish Music Awards, Carl Pris og DJBFA hæderspris. RMC 1991-2007 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg For Musik (2007-11 samt 2017-21), DJBFA, Vega, og de regionale spillesteder Global/Jazzhouse.

I ROSA bidrager jeg med: Et mangefacetteret blik på musiklivet ud fra de mange erfaringer, jeg har gjort mig på stort set alle niveauer i denne branche.

Egil Bjørnsen

 

Stilling: Leder af Rytmisk Center

Erfaringsmæssig baggrund: Erfaring som leder af Rytmisk Center og Udviklingsplatformen for Scenekunst. Har tidligere været forsker og underviser i kulturpolitik, kulturledelse med fokus på publikumsudvikling og markedsføring, i Storbritannien og Norge.

I ROSA bidrager jeg med: Stor kendskab til kulturpolitik og ledelse af selvejende kulturinstitutioner. Er specielt optaget af og besidder viden om kulturaktørenes repræsentativitet, og ansvar for at spejle mangfoldigheden i det danske samfund. Vigtigt at støtte op om dansk rock, pop og electronica og sørge for gode arbejdsbetingelser da musikken betyder så meget for så mange.

Eva Rehling

 

Stilling: Direktør, Jazzhus Montmartre.

Erfaringsmæssig baggrund: Mange års ledererfaring på forskellige niveauer og organisationer, herunder indenfor kultur og musik. Bestyrelsesmedlem i Dansk Live og Jazzhus Montmartre, tidligere leder af Amager Bio og BETA. Stor erfaring i at (sam)arbejde med offentlige forvaltninger. Medlem af Københavns Kommunes Musikudvalg for spillesteder og arrangører.

I ROSA bidrager jeg med: Viden om spillesteders forskellige vilkår og muligheder. Et blik der både er strategisk og praktisk, bl.a. med fokus på at genopbygge, udvikle og sikre den musikalske fødekæde efter corona.