Pop-Pilot ELEKTRO er en ny række elektroniske musikcamps, som foregår i Viborg, Odense og på Amager i løbet af efteråret 2021.

Målgruppen er piger, transpersoner og ikke-binære i alderen 14 -19 år, som vil prøve kræfter med musikproduktion og indspilning på computer. Pop-Pilot ELEKTRO arrangeres af Beats By Girlz og ROSA.

I løbet af tre dage vil deltagerne lære at bruge et musikprogram på computer og få redskaberne til at skrive og producere deres egne numre sammen med de andre deltagere. De vil bl.a. prøve at optage med mikrofon, designe lyde på keyboard og sætte det sammen til et nummer i musikprogrammet Ableton. Vi hygger selvfølgelig også med snacks og mad, som er inkluderet i prisen. Den sidste dag inviteres familie og venner til et arrangement, hvor deltagerne viser hvad de har arbejdet med.

Alt dette sker i trygge og kreative rammer med jævnaldrende musikinteresserede. Man behøver ikke kunne en masse om musik i forvejen. Hvis man har lysten og er nysgerrig på at lære noget nyt og bare elsker musik, kan man deltage. To erfarne musikproducere fra Beats By Girlz står for oplæg og giver coaching hele vejen fra start til slut. Der er plads til højst 10 deltagere pr. camp – tilmelding er først til mølle. Pop-Pilot ELEKTRO inkluderer ikke overnatning eller transport, men mad og snacks er inkluderet i prisen.

Hvorfor fokus på køn?
Musik er selvfølgelig for alle. Men musikuddannelser og -branche er domineret af cis-drenge* og cis-mænd*. Læs evt. mere om det her og her. Beats By Girlz arbejder for mere diversitet i dette billede ved at tilbyde undervisning og netværk for målgruppen indenfor musikproduktion. Gennem et Beats By Girlz-forløb bliver deltagerne bedre rustet til at spille og skabe musik med alle køn. Samtidig får de nogle rollemodeller at spejle sig i og nogle potentielt karrierefremmende fællesskaber med hinanden. Pop-Pilot Elektro er en udløber af ROSAs camp Pop-Pilot, som har fundet sted i efterårsferien siden 2012, og er baseret på Beats By Girlz’ koncept Sommerbeats, som har eksisteret siden 2019.

Datoer 
12.-14. november, Amager – i samarbejde med Amager Kulturpunkt
26.-28. november, Viborg – i samarbejde med Paletten og Kulturskolen i Viborg
3. – 5. december, Odense – i samarbejde med Posten og MGK Fyn

Tidspunkter 
Dag 1: kl. 16-20
Dag 2: kl. 10-17
Dag 3: kl. 10-17 inkl. arrangement for venner og familie kl. 16.

Pris: 150 kr. Tilmelding via www.beatsbygirlz.dk eller www.rosa.org

Kontakt:
Projektleder og underviser Katrine Villadsen
katrine@beatsbygirlz.dk
22 92 31 91

Pop-Pilot ELEKTRO støttes af Koda Kultur, Dansk Musiker Forbund, Dansk Artist Forbund og ROSA. Og arrangeres i samarbejde med Posten og MGK-Fyn, Paletten, Kulturskolen i Viborg og Amager Kulturpunkt.

NYHEDER / ARKIV

Kan man lære at lave elektronisk musik på tre dage? JA!

Kan man lære at lave elektronisk musik på tre dage? JA!

Den allerførste Pop-Pilot ELEKTRO-lejr blev afviklet i weekenden på Amager. Camps i Viborg og Odense følger efter inden for de næste tre uger. FOTO: Katrine Villadsen Kan man på tre dage lære at lave elektronisk musik? Ja, hvis man er åben og nysgerrig - og har lyst...

læs mere
Fire dygtige undervisere til Pop-Pilot ELEKTRO

Fire dygtige undervisere til Pop-Pilot ELEKTRO

Pop-Pilot ELEKTRO er en elektronisk musikcamp for piger, ikke-binære og transkønnede i alderen 14-19 år. Campen tilbyder undervisning indenfor elektronisk musikproduktion over tre dage. Der er i alt fire dygtige instruktører tilknyttet, som vil undervise de deltagende...

læs mere