Pop-Pilot ELEKTRO er tre-dages elektroniske musikcamps som holdes hen over en weekend. To er planlagt i denne sæson – den første på Amager 20. – 22. januar hos Børnekulturhus Ama’r og 27. – 29. januar på Godset, i Kolding.

Pop-Pilot ELEKTRO er elektroniske camps, der strækker sig over tre dage, hvor piger, transpersoner og ikke-binære i alderen 14-19 år lærer at anvende et musikprogram på en computer. De får redskaberne til at skrive og producere deres egne numre sammen med de andre deltagere. De vil blandt andet prøve at optage med mikrofon, designe lyde på keyboard og sætte det sammen til et nummer i musikprogrammet Logic. Der vil også blive hygget med mad og snacks. Den sidste dag inviteres familie og venner til et arrangement, hvor deltagerne viser, hvad de har arbejdet med. Alt dette sker i trygge og kreative rammer med jævnaldrende musikinteresserede. Man behøver ikke kunne spille instrumenter eller vide en masse om musik i forvejen. Hvis man har lysten og er nysgerrig på at lære noget nyt og bare elsker musik, kan man deltage. To erfarne musikproducere fra Beats By Girlz står for oplæg og giver coaching hele vejen fra start til slut.

Der er plads til højst 10 deltagere pr. camp – tilmelding er først til mølle. Pop-Pilot ELEKTRO inkluderer ikke overnatning eller transport, men mad og snacks er inkluderet i prisen.

Tilmelding til lejrene foregår her.

Hvorfor fokus på køn?
Musik er selvfølgelig for alle. Men musikuddannelser og -branche er domineret af cis-drenge* og cis-mænd*. Læs evt. mere om det her og her. Beats By Girlz arbejder for mere diversitet i dette billede ved at tilbyde undervisning og netværk for målgruppen indenfor musikproduktion. Gennem Pop-Pilot ELEKTRO bliver deltagerne bedre rustet til at spille og skabe musik med alle køn. Samtidig får de nogle rollemodeller at spejle sig i og nogle potentielt karrierefremmende fællesskaber med hinanden. Pop-Pilot ELEKTRO er en udløber af ROSAs camp Pop-Pilot, som har fundet sted i efterårsferien siden 2012. Pop-Pilot ELEKTRO  er baseret på Beats By Girlz’ koncept Sommerbeats, som har eksisteret siden 2019.

Datoer
20. – 22. januar: Børnekulturhus Ama’r
27. – 29. januar: Godset, Kolding

Alle steder bliver  deltagerne vejledt af de dygtige instruktører Stine Drejer og Rikke Østergaard (Læs mere om Stine og Rikke her)

Tidspunkter 
Dag 1: kl. 16-20
Dag 2: kl. 10-17
Dag 3: kl. 10-17 inkl. arrangement for venner og familie kl. 16.

Pris: 150 kr. Tilmelding her.

Pop-Pilot ELEKTRO støttes af Koda Kultur, DMF – Dansk Musiker Forbund, DAF – Dansk Artist Forbund og ROSA.

ROSA støttes af Statens Kunstfond.

NYHEDER / ARKIV

Lær at lave elektronisk musik på en weekend

Lær at lave elektronisk musik på en weekend

Kunne du tænke dig at lave din helt egen elektroniske musik? Så kan du lære det på bare en enkelt weekend, når Pop-Pilot ELEKTRO kommer til Børnekulturhus Ama'r 20. - 22 januar eller Godset i Kolding  27. – 29. januar. Her vil Rikke og Stine - begge proffe...

læs mere