Pop-Pilot er en paraply af musikaktiviteter, der ønsker at få piger, transpersoner og ikke-binære til at interessere sig for og beskæftige sig med musik.

 

Pop-Pilot Camp – musiklejre i efterårsferien, der har fokus på fællesskab, originalitet, empowerment og musik! Den ugelange lejr henvender sig til såvel helt uøvede som de, der har stiftet bekendtskab med musikkens verden. Alle interesserede i alderen 13 til 20 år kan være med – der tages hensyn til alder og erfaring i holdsammensætningen. Campen ledes af kvindelige musikere med stor erfaring fra egne musikalske karrierer.
Stedet for campen i 2022 var Aarhus. Lejren blev afviklet i uge 42 – med stor succes. Vi vender tilbage med nyt om 2023-campen her på siden. Stay tuned.

Pop-Pilot ELEKTRO er et relativt nyt skud på stammen – som laves i samarbejde med Beats By Girlz. Her er er der også tale om musikcamps – over tre dage – men for deltagere der har lyst til at prøve kræfter med den elektroniske musiks verden, når det gælder musikproduktion og indspilning på computer. Der er tre camps i løbet af vintersæsonen 2022-23. Den første i Odense 18. – 20 november har åbent for tilmeldinger.

Og så har vi også Pop-Pilot Music Talks. Her er det kvindelige musikere, der besøger efterskoler og højskoler og fortæller om, hvordan man kan begå sig i en mandsdomineret musikverden: hvordan unge kan finde modet til at forfølge deres intuition og drømme trods fordomme, forudindtagede meninger og andre forhindringerne – ikke bare som musiker, men også generelt. Læs mere her.