Pop-Pilot er en paraply af musikaktiviteter, der ønsker at få piger, transpersoner og ikke-binære til at interessere sig for og beskæftige sig med musik.

 

Pop-Pilot Camp – musiklejre i efterårsferien, der har fokus på fællesskab, originalitet, empowerment og musik! Den ugelange lejr henvender sig til såvel helt uøvede som de, der har stiftet bekendtskab med musikkens verden. Alle interesserede i alderen 13 til 20 år kan være med – der tages hensyn til alder og erfaring i holdsammensætningen. Campen ledes af kvindelige musikere med stor erfaring fra egne musikalske karrierer.
Stedet for campen i 2022 er Aarhus, og du kan tilmelde dig nu – der er Early Bird-tilbud fra nu og frem til 1. juli.

Læs mere og tilmeld dig her.

 

Pop-Pilot ELEKTRO er et helt nyt skud på stammen – som laves i samarbejde med Beats By Girlz. Her er er der også tale om musikcamps – over tre dage – men for deltagere der har lyst til at prøve kræfter med den elektroniske musiks verden, når det gælder musikproduktion og indspilning på computer. Der er tre camps i løbet af efteråret i henholdsvis Viborg, Odense og på Amager. Læs mere og tilmeld dig her.

Og så har vi også Pop-Pilot Music Talks. Her er det kvindelige musikere, der besøger efterskoler og højskoler og fortæller om, hvordan man kan begå sig i en mandsdomineret musikverden: hvordan unge kan finde modet til at forfølge deres intuition og drømme trods fordomme, forudindtagede meninger og andre forhindringerne – ikke bare som musiker, men også generelt. Læs mere her.