Pop-Pilot er en paraply af musikaktiviteter, der ønsker at få piger, transpersoner og ikke-binære til at interessere sig for og beskæftige sig med musik.

 

Pop-Pilot Camp – musiklejre i efterårsferien med deltagere i alderen 14-19 år, der har fokus på fællesskab, originalitet, empowerment og musik! Den ugelange lejr henvender sig til såvel helt uøvede som de, der har stiftet bekendtskab med musikkens verden. Campen ledes af kvindelige musikere med stor erfaring fra egne musikalske karrierer. ROSA har arrangeret lejrene siden 2012. 2021-udgaven foregår i Randers. Der er åbent for tilmeldinger.
Læs mere og tilmeld dig her.

Pop-Pilot ELEKTRO er et helt nyt skud på stammen – som laves i samarbejde med Beats By Girlz. Her er er der også tale om musikcamps – over tre dage – men for deltagere der har lyst til at prøve kræfter med den elektroniske musiks verden, når det gælder musikproduktion og indspilning på computer. Der er tre camps i løbet af efteråret i henholdsvis Viborg, Odense og på Amager. Læs mere og tilmeld dig her.

Og så har vi også Pop-Pilot Music Talks. Her er det kvindelige musikere, der besøger efterskoler og højskoler og fortæller om, hvordan man kan begå sig i en mandsdomineret musikverden: hvordan unge kan finde modet til at forfølge deres intuition og drømme trods fordomme, forudindtagede meninger og andre forhindringerne – ikke bare som musiker, men også generelt. Læs mere her.